Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az én hibám? Nem tudtam hogy...

Az én hibám? Nem tudtam hogy ez fog történni.

Figyelt kérdés
A szomszéd kisgyerekek átjöttek elkérni a kiscicát h játszanak vele, odaadtam nekik, és pár percre hallottam a kiabálást, meg h a macska üvölt a kutya ugat.kinéztem az ablakon és a anya macskánk szaladt át a szomszédba, ránéztem a szomszéd kutyára..és a kiscica a szájában. és ahogy a nagymacskánk küzdött érte.. és annyira büntudatom van hogy odaadtam nekik..én tehetek rola?:'( nem gondoltam h ez fog történni.. és amikor odaadtam nekik a kiscicát pont eszembe jutott, h pár éve a saját macskájukat beledobták a medencébe.. de nem gondoltam hogy ez fog történni.mit csináljak? olyan büntudatom van.:'(((
2010. aug. 10. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mindneki támad ahogy látom.

Te nem tudhattad, így a hibád is meg nemis.

Honnan tudtad volna hogy olyan hülye a gyerek hogy odaadja a kutyának...

És te jóindulatú voltál. Odaadtad mikor elkérte.

Amúgy a kiscica jólvan?

Ne keseredj el! :)

Üdv: Desti

14/L

2010. aug. 10. 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: a kutya szájából? Szerinted mennyi esélye volt túlélni? Én átmentem volna azonnal és ha megtudom ha nem menteni a cicát, én úgy megvertem volna azt a két kölyköt hogy 2X is megbánják. Te meg kérdező, azt várod hogy azt mondják majd hogy nem a te hibád? Pedig természetesen a tied, lehet mentegetőzni, de gondolom ha gyereked lesz azt sem adod kölcsön a szomszédnak tudva hogy régen a sajátját megölte, vagy tévedek? És nincs különbség hogy "csak" macska volt, mivel élőlény. Nem egy gumilabdát adtál kölcsön, hanem egy állatot. A TE hibádból történt.
2010. aug. 11. 03:38
 13/17 anonim ***** válasza:
A cica élőlény és nem gyerekjáték főleg ha olyan pici hogy a mamája még vigyáz rá.Mégis mit vártál hogy itt majd vigasztalnak nem a te hibád?
2010. aug. 11. 04:51
 14/17 A kérdező kommentje:

azért nem szaladtam át, mert az ablakbol láttam, és olyan gyorsan történt minden, hogy lesokkoltam..:'S

a macska nincsen jol:S 3 honapos volt:S

2010. aug. 11. 11:12
 15/17 anonim válasza:
Hát nem is tudom...a te hibád az igaz,én is 12 éves vagyok de ennyire hülye nem lehettek azok a gyerekek.Meg ha valaki tudja hogy a szomszéd 12 éves gyerek beledobta a macskát a medencébe az csakis gonosz kis... lehetett.Tudtak azok gondolkozni, azt is tudták hogy mit kell mmegkinozni!Gratulálok hozzá!
2010. aug. 11. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a te hibád, de megértelek: nyilván büszkélkedni akartál a kismacsekkal.

Én is csináltam valami ilyesmit: a macskám szinte magánkívül kergeti a hurkapálcikát, ezért nagyon vigyázva játszok vele, nehogy nekiugorva kiszúrja a saját szemét.

Aztán jön egy ismerős gyerek, aki arról híres, hogy egy-két éve zacskót kötött a macskája hátára, és kidobta a harmadikról: ejtőernyőzz. Elkéri a pálcikát, hogy most ő játszik a macskával. És odaadtam. Nemhogy óvatlanul, de kifejezetten úgy kezdett játszani a macskával, mintha mielőbb, és szándékosan ki akarná verni a szemét. 12 éves korára ennyi esze van. Rögtön rászóltam, és vége lett a mókának.

Komolyan, némelyik gyerekből az empátia szikrája is hiányzik. Az ilyenek kezébe nem való kisállat. Nem őket okolom persze, ez mindig a szülő hibája.

2010. aug. 12. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

" hogy egy-két éve zacskót kötött a macskája hátára, és kidobta a harmadikról: ejtőernyőzz."

Erre már nem is tudok mit mondani...,aberrált gyerekek vannak manapság,de leginkább a szülők hibája ez!Milyen felnőtt vállik az ilyenből?!

2010. aug. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!