Az én hibám? Nem tudtam hogy ez fog történni.
Szia kérdező!
Mindneki támad ahogy látom.
Te nem tudhattad, így a hibád is meg nemis.
Honnan tudtad volna hogy olyan hülye a gyerek hogy odaadja a kutyának...
És te jóindulatú voltál. Odaadtad mikor elkérte.
Amúgy a kiscica jólvan?
Ne keseredj el! :)
Üdv: Desti
14/L
azért nem szaladtam át, mert az ablakbol láttam, és olyan gyorsan történt minden, hogy lesokkoltam..:'S
a macska nincsen jol:S 3 honapos volt:S
Egyértelműen a te hibád, de megértelek: nyilván büszkélkedni akartál a kismacsekkal.
Én is csináltam valami ilyesmit: a macskám szinte magánkívül kergeti a hurkapálcikát, ezért nagyon vigyázva játszok vele, nehogy nekiugorva kiszúrja a saját szemét.
Aztán jön egy ismerős gyerek, aki arról híres, hogy egy-két éve zacskót kötött a macskája hátára, és kidobta a harmadikról: ejtőernyőzz. Elkéri a pálcikát, hogy most ő játszik a macskával. És odaadtam. Nemhogy óvatlanul, de kifejezetten úgy kezdett játszani a macskával, mintha mielőbb, és szándékosan ki akarná verni a szemét. 12 éves korára ennyi esze van. Rögtön rászóltam, és vége lett a mókának.
Komolyan, némelyik gyerekből az empátia szikrája is hiányzik. Az ilyenek kezébe nem való kisállat. Nem őket okolom persze, ez mindig a szülő hibája.
" hogy egy-két éve zacskót kötött a macskája hátára, és kidobta a harmadikról: ejtőernyőzz."
Erre már nem is tudok mit mondani...,aberrált gyerekek vannak manapság,de leginkább a szülők hibája ez!Milyen felnőtt vállik az ilyenből?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!