Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám folyamatosan fekszik...

A macskám folyamatosan fekszik, remeg, tág a pupillája, nem nagyon akar mozogni. Mi baja lehet? Ugye nem veszett?

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 11:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehetek falusi paraszt, de akkor legalább segítsél. NEM BÍROM ELVINNI MOST ÁLLATORVOSHOZ!
2020. nov. 15. 11:43
 12/30 A kérdező kommentje:
7/11*
2020. nov. 15. 11:43
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
11. Ember mit segítsünk, nem tudjuk neten keresztül kezelni nem érted??
2020. nov. 15. 11:44
 14/30 anonim válasza:
100%
Szüleinek szóltál? Nincs a családnak állatorvos ismerőse, aki eltudnad menni hozzátok? Vagy szomszédot, közelben lakó ismerőst megkérni, hogy vigyen el állatorvoshoz?
2020. nov. 15. 11:45
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Hogy az istenbe segítsünk, ha azt sem tudjuk pontosan mi baja? Itt a gyakorin a rengeteg laikus nem fogja neked tudni megmondani, hogy mivel kezeld, és ha szerencséd van nem is próbálják. Most tanácsol neked valaki valamilyen kezelést. De mi van ha félrekezeled? Még jobban lerövidíted az életét. Ennyi idő alatt simán felhívhattál volna egy állatorvost, legalább megkérdezni, hogy ő mit mond. Elmondod ugyanazt, amit a kérdésben leírtál, és egy tapasztalt képzett orvos tud is rá valamit mondani. De szinte biztos vagyok benne, hogy azt mondja majd, hogy vidd be, mert neki is meg kell vizsgálnia. Ráadásul olyan gyógyszert ami a kezeléshez kell valószínűleg csak nála kapsz.
2020. nov. 15. 11:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan macskánál hallottam ilyesmiről, akire kutyának való bolhanyakörvet tettek. Ha az van rajta, szedd le k*va gyorsan, és tényleg próbálj állatorvost keresni, valahol kell lennie ügyeletnek.
2020. nov. 15. 12:28
 17/30 anonim ***** válasza:
72%
Te szerencsétlen, egy ügyeleti telefonszámot már ki tudtál volna guglizni és felhívni, minthogy ide írogatsz. Hívd fel a szüleidet is, és vigyétek el egy ügyeletes állatorvoshoz. Ha 100 km, akkor annyi. Ezt fel kell vállalni ha kisállatod van.
2020. nov. 15. 12:29
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Melyik megyében laktok?
2020. nov. 15. 12:44
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

Eleve aggályos hogy van esély arra hogy a macska veszett lehet,nem oltatjátok vagy mi a franc?

Egyébként ügyelet,felkell hívni minimum,szüleidnek szóljál,a macska folyadékbeviteléről gondoskodj és figyeld a légzését.

2020. nov. 15. 12:46
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

Fecskendővel próbáld itatni vízzel vagy kamillateával. Ha fekszik, óvatosan engedd a szájába, de figyeld, hogy hova megy, nyeli-e.

Ezt egy állatorvos tanácsolta nekem egyszer mérgezés esetére.

Ha kiskorú vagy, nincsenek otthon szüleid meg pénzed kijövő orvosra, esetleg nincs egy normális szomszédotok, vagy rokon a közelben, akihez át tudsz menni, aki tudna intézkedni?

Hívd fel a szüleidet, és mondd nekik, mi az ábra!

Amúgy meg sajnos én is mérgezésre tippelnék, amit állatorvos ellenenyag-injekcióval tud kikúrálni, de csak ha még nem szívódott fel a méreg nagyon.

Amíg mást nem tehetsz, maradj a cicáddal, nagyon sajnálom szegényt!

Majd írd meg, mi lett!

2020. nov. 15. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!