Kan cicánál ez normális ivartalanítás után?
Figyelt kérdés
Bő 2 napja volt ivartalanítva, azóta nem eszik, nagyon sokat alszik és bágyadt, nyáladzik, és a fenekét húzza a földön. Kicsit azért büdös is, gondolom a rászáradt nyál, vagy mert nem mosakszik folyamatosan, ivartalanítás óta azt sem csinálta.2020. nov. 14. 18:44
1/15 anonim válasza:
már jobban kéne lennie. inni azért iszik?
2/15 A kérdező kommentje:
Inni iszik, igen, 5 és fél hónapos
2020. nov. 14. 18:57
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem normális, főleg az hogy szaga is van. Hívd fel az állatorvrost és kérdezd meg.
5/15 A kérdező kommentje:
pisil is
2020. nov. 14. 19:04
6/15 anonim válasza:
az enyém - bár ő 8 hónapos volt - a műtét után már kajált, a másik meggyötörtebb lett, de másnapra ő is jól volt. szerintem sincs ez így rendben.
a büdösség nem gond, most nem tud tisztálkodni (hacsak nem a seb váladékozik)
7/15 anonim válasza:
ha iszik és pisil, az jó jel, lehet, hogy túltolták nála az altatót. és azért kába még egy kicsit. de ha holnapra sem éberebb, én megnézetném dokival
szegényke
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is arra gondoltam, meg kapott 3 napi antibiotikumot, hogy ne fertőződjön el neki. Remélem holnapra jobban lesz. Lehet, hogy a sok "gyógyszer" tett be neki.
2020. nov. 14. 19:09
9/15 anonim válasza:
A mi macskánk (szintén kandúr) nagyjából ugyan ezt csinálta. Másnapra elmúlt. Szerintem ha nem múlik el, akkor keress fel egy orvost.
10/15 A kérdező kommentje:
Egy kicsit most megnyugtattál :) köszönöm
2020. nov. 14. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!