Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az normális egy Ragdoll...

Az normális egy Ragdoll kölyökcicánál, hogy nem akar kézben/ölben lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 9 hetes kandúr Ragdoll cicám, néhány napja hoztuk el a tenyésztőtől. Eleinte nagyon bújós volt, elaludt rajtam, folyamatosan mászott rám, most viszont az elmúlt 2-3 napban egyáltalán nem akar rám feküdni és nyávog, ha a kezembe veszem. A tenyésztő sokat foglalkozott velük, sokat volt ott is kézben, szóval nem idegen dolog ez számára. Azt olvastam, hogy rongybabák, elengedik magukat ha kézbe kerülnek, de most ennek épp az ellenkezőjét tapasztalom. Pont azért is választottam ezt a fajtát, mert azt írták, hogy annyira bújnak. Ugye nem én vagyok ilyen szerencsétlen?:(

Ragdoll tulajdonosoktól kérdezem, hogy volt-e nektek hasonló tapasztalatotok, valamint mit lehet tenni ez ellen, ha ez nem normális viselkedés? Hogy érjem el hogy újra ölcica legyen? Vagy túlgondolom és csak várnom kellene amíg nagyobb nem lesz?

Nagyon szépen köszönök minden tapasztalatot és tanácsot!❤️

2020. nov. 11. 15:09
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
92%
Legyél csak! :) Ez a fórum arra is való, hogy szóljunk, ha valaki hasznavehetetlen marhaságokat tanácsol. Inkább olvass és művelődj!
2020. nov. 13. 12:09
 32/43 anonim ***** válasza:
83%
utolsó: engedd el, okosabb 52 évesen már úgy se lesz.
2020. nov. 13. 12:23
 33/43 anonim ***** válasza:
89%
Igaz sajnos...
2020. nov. 13. 12:26
 34/43 Mónika789 ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy van a kis kandúrka? Minden rendben azóta is? Jó a kedélyállapota? Drukkolok nagyon!
2020. nov. 13. 13:07
 35/43 A kérdező kommentje:
Már megbocsásson a 31-es és a többi Anonim, de ti vagytok hasznavehetetlenek itt, konkrétan semmit sem tanácsoltatok nekem, csak beleköttök a másik emberbe és rugóztok a semmin. Mégis melyik kulturált ember idiótázza le a másikat? Egy felnőtt, érett ember biztos nem, maximum egy szárnyait bontogató tinédzser... A Móni volt egyedül, aki hasznosat és jót mondott és nem rögtön beoltott. Szálljatok inkább magatokba és ne fárasszatok minket tovább a gyerekes megnyilvánulásaitokkal! Köszi!
2020. nov. 13. 13:42
 36/43 A kérdező kommentje:
Egyébként a cica jól van, köszönöm, hogy kérdezed Mónika, már eszik is rendesen, visszatért az étvágya!:D Virgoncka, játszik sokat, jól drukkoltál!:)
2020. nov. 13. 13:44
 37/43 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem Mónika a kérdező másik fiókból. 😹😹😹
2020. nov. 13. 13:45
 38/43 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy hasznosnak talaltad, mert azt a baromsagot mondta, amit hallani akartal. Szerintem meg pont akkor kene elgondolkozni, ha 20 valaszolobol csak egyetlen egy van, aki egyetert veled. Nekem ez mar gyanus lenne, nem tudnam elhinni, hogy mind a 20 valaszolo hulye, es csak egy az okos (es en). Ezen elgondolkoznek nyilvan.
2020. nov. 13. 13:50
 39/43 anonim ***** válasza:
95%
Jó, te és Mónika hasznossági százaléka válaszaitoknál azért eléggé megmutatja, milyen szinten álltok. :) Aki annyit se tud, mi a különbség faj és fajta közt, az ne röhögjön másokat, max. magát! 12 hetes kor előtt pedig nem hozunk el macskát, pont. Kérdezz meg szakembert, ha nem hiszed! Az pedig, hogy azt vallod, erőszakosan kell szoktatni az emberhez a macskát, végképp mindent elárul rólad. Még egy gyerek is tudja, hogy szeretet és türelem kell minden állathoz, erőszakosság csak egy vadbaromnak jut az eszébe. Sajnálom szerencsétlen állatot, hogy ilyen gazda jutott neki!
2020. nov. 13. 13:57
 40/43 Mónika789 ***** válasza:
6%
De jó!!! Örülök, hogy jól van a kiscica! Szeresd nagyon, sok együtt töltött szép évet kívánom! :)
2020. nov. 13. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!