Az gáz, ha vizipisztollyal lőném a macskát?
Anyám beszoktatta a konyhába, már így nőttek fel. Több hónapja anyám elköltözött. Amikor megyek be a konyhába vagy csinálok kaját, akkor állandóan oda jönnek láb alá, a pultra felnyúkálnak...
Szeretem a macskákat, de erről leszeretném szoktatni. Ebben a több hónapban mindig kipróbáltam zavarni, de arra már nem nagyon csinálnak semmit, hogy sicc vagy tapsolok, néha a láb dobbantásra még reagálnak, de azt is már kezdik figyelmen kívűl hagyni, erre jött a vizipisztoly ötlet.
Nem gáz.
Amikor cicáink lettek, az első beszerezendő dolgok között volt a vízipisztoly.
én se értem, miért a nagy lepontozás.
Jó a figyelmeztetés, hogy valamelyik macska megharagudhat rá. Szerencsére azok a macskák nálam, akik megharagudnának rá, hallgatnak még a sicc-re. A másik kettőnél fogom a vizipisztolyt kipróbálni. Ők már kaptak vizet, amikor megmostam a kezem és megtörlés előtt rájuk fröcsköltem, mert ott voltak láb alatt. De hosszú távon az se hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!