Melyik nedves/száraztáp a legmegfelelőbb perzsa kiscicának?
Nézegetem a különféle oldalakat, hogy melyik neki a legmegfelelőbb de már annyit láttam, hogy összezavarodtam. Akinek perzsa cicája van, melyik minőségi táppal eteti?
Fontos számomra, hogy jó minőségűt, és számára a legmegfelelőbbet kapja :)
1,5 éves doll faced pezsa cicc.
Kicsiként rc babycat nedvessel indult, aztán indult a kisérletezés. Ami még valóban prémium konzerv és van kitten változat az a granatapet,macs, grau, enyémnek egyik se kellett.
Jelenleg catz finefood kengurus a kedvenc nedves.
Szárazból applaws kitten majd a kacsás vált be. (alapvetően nedveset és nyershúst+ malátapasztát kap, kb napi 10g száraz van csak hajnalra).
Acana és orijen a legjobb száraz elvileg, de elég nagy a prémium az árcédulán is a többihez képest. Purizon nekem nem tetszett, real nature wildernesst nem ette.
Köszönöm a választ!
Én végül a Feringa száraz és nedves tápnál maradtam, mert megfizethető és jó összetevői vannak. Gabonamentes és ezen felül még áfonyát is tartalmaz, a húgy-utak egészségének megőrzése érdekében. Hálistennek imádja a cicám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!