A mitől lehet büdös a macskám talpa?
ha a tanácsok tippek nem is jók, azért a köszönöm mégis kijár hogy foglalkozunk, segíteni akarunk a macskádnak és neked...
2010. aug. 9. 12:43
12/22 A kérdező kommentje:
Hát, ha nálatok csak a szar jöhet szóba akkor nem érdekel a tanácsotok. Plusz olyanok írjanak akiknek volt ilyesmi tapasztalata. Az én macskám is lépe már bele a kakijába lel ett mosva és kész ha ez történt volna ismét nem tettem volna fel a kérdést. téma lezárva. Köszönöm az eddigi válaszokat, de a szar témáról szálljunk már le...
TUTI,hogy egy jó nagy fosba lépett!!!Bárhogy sikálod a macska büdi lábát,a szag akkor is megmarad,szinte beleivódik a szarszag a lábába!!!!
2010. aug. 9. 14:49
Nekem van tapasztalatom! :D Az én cicám kóborként került ide, de miután megfürdettük, akkor sem lett szagtalan szegény. Elvittük állatorvoshoz (mert egy kicsit sántikált is néha), és kiderült hogy teljesen letörtek a körmei a verekedéstől és begyulladtak. De kívülről nem lehetett látni semmit. Akkor megműtötték és úgy bekötözték mindkét melső lábát, hogy úgy nézett ki, mint egy boxoló. :D Próbáld meg megnyomni a tappancsát hogy láthasd a körmöket teljes egészében (ha engedi), és figyeld hogy nem fáj-e neki. Ha elég türelmes cica, megnézheted a "lábujjai" közt is. Mondjuk ha elviszed dokihoz, szerintem meg tudja mondani, hogy mi okozhatja. Ha megvan a forrása a bűznek, oszd meg velünk. :D
2010. aug. 9. 15:15
Az előző vagyok, itt egy kép róla a műtét után, szegénykém. :D
[link]
2010. aug. 9. 15:22
Szerintem nem kéne így lehordani a kérdezőt! Én is feszült lennék és aggódnék, ha valami baj lenne a kedvencemmel!
(utolsó: De cuki cica, tényleg úgy néz ki mint egy boxoló:)
2010. aug. 9. 15:38
Hihi..,tiszta Rocky ez az utolsó cicus!!:D
2010. aug. 9. 15:46
ha nem kell a ,,szar tanácsunk'' akkor nem kell idejönni kérdezni!
mi megpróbáltuk, de legalább egy köszönömre se méltatsz minket, hogy Legalább aggódunk veled együtt! Te sem tudsz jobbat mint hogy dokihoz viszed, mis e tudnánk jobbat, de a tippjeinket csak leírhatjuk, ha már egyszer kérdeztél!
És ha nem is a tanácsok pontosságáról van szó, hanem legalább nem az van hogy lesz*rjuk a macskádat, és nem írunk, akkor az lenne a baj! Örülj hogy vannak akiket érdeklik, és Próbálják!
2010. aug. 9. 17:32
szar tanács= Nem arra gondoltam hogy csak a szarról írtak
HAnem hogy volt ötletük, de nem az lesz, nem az lett
2010. aug. 9. 17:33
20/22 A kérdező kommentje:
Voltunk állatorvosnál kiderült hogy valami kimarta ott belül a kis tappancsát és sebes is egy kicsit ugyhogy most betadinozuk neki.
Kapcsolódó kérdések: