Hogyan fogadjunk be egy macskát?
Falusiak vagyunk, itt a macska nem igazán "családtag". Pénteken ide vándorolt egy kicsit csúnya, kis cirmos cica. A környéken amúgy is sok a macska (gyerekes szomszéd, jaj de cuki... amíg kicsi). Nem hajlandó elmenni, körbe kérdeztünk, senki nem hiányolja.
Vettem ma neki tápot - whiskas junior 2-12 hónapos kor-. Állatorvos mennyire szükséges?? Szüleim nem annyira állat barátok, nem jöhet be a házba, nem annyira fogdossák, szerintük csak a baj van velük. Régebben bezzeg egerésztek a falusi cicák meg stb...
Tudom, h a legjobb az lenne, ha már így is ennyi a kóbor macska felénk - szomszédok miatt- h ivartalanítsuk meg stb, de még azt se néztem, h fiú e vagy lány. Én csak segíteni akarok neki, mert félős ijedt macska. Tudnátok tippeket adni?
Nem, 3 havonta 1 db tabletta.
Bolha kullancs elleni csepp, nyakörv.
Minőségi táp, nem whiskas (pl.: brit premium).
Állatorvos: oltások leukózis elleni, veszettség elleni, kb.5000 db és kell 4 db, ivartalanítás 7000-20000ig változhat.
Annyival egeszitenem ki az elozoeket, hogy kellene neki kintre valamilyen szelvedett kis hely, ahova be tud huzodni, ha fazna. Esetleg be lehetne engedni estere mittudomen muhelybe, garazsba, ami van.
Allatorvos muszaj, ezt nem lehet kikerulni. Ha a szuleid nem tamogatnak ebben, nem szeretnenek penzt kolteni ra, akkor sincsen baj, csak keress neki facebookos csoportokban peldaul gazdit, ne hagyjatok csak ugy magara az utcan.
Nagyjából nem, olyan mint a kutyaház csak kisebb és szigetelt abba pedig rakj neki szalmát.
De ha így szeretnéd tartani akkor inkább hagyd. Vagy normálisan vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!