Szurkolnátok a kismacskám életéért? Nem akarom hogy meghaljon.
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 20:15
41/47 anonim válasza:
Őszinte részvétem :( Az én kiscicám is meghalt, valaki elütötte :(:(:(:(
42/47 anonim válasza:
Persze hogy szurkolunk! Úgy salynálom! de mi szegénykének a baja?Addig éljen ameddíg csak te szeretnéd! IMÁTKOZZ MINDEN NAP ÉRTE REGGEL ESTE ÉS BEVÁLIK! az én hörcsögöm halálos beteg volt és segített rajta! el sem hinném! :)
43/47 anonim válasza:
utolsó..,sajna már kimúlt a kiscica:((
44/47 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan{-_-'}Először is ott bas*tátok el,hogy pálinkát itattatok vele,grat...Egy felnőttnek is szarul esik,nem hogy egy kis cicának ember...Másodszor pedig itt,hogy miután rohama volt és gennyeddzett nem vittétek azonnal orvoshoz...A helyetekben inkább virágokat nevelnék egyelőre...
45/47 A kérdező kommentje:
minden nap lehívtuk hozzá az állatorvost.. csak rosszat..
utolsónak jött ki egy normális..
am mondta az orvos hogy nem lett volna baja a pálinkától, ha nem nyel félre. mert az tényleg kiöli a férgeket. mondjuk persze hogy jobb a féreghajtó.. de nem a pálinkától halt meg.
2010. aug. 11. 21:38
46/47 anonim válasza:
Takarodj már így is úgy is szét marta volna a torkát,utólag meg már hiába bölcselkedsz,hogy jobb lett volna a féreghajtó...Hülye vagy és kész.
47/47 A kérdező kommentje:
chh.. most k*rva okos vagy..
a pálinkától semmi baja nem lett volna, ha rendesen nyeli le, mert az tényleg kiírtja a férget..
2010. okt. 15. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!