Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Senki sem tudja a választ?

Senki sem tudja a választ?

Figyelt kérdés
Azt szereném megtudni, hogy kell a Maine Coonnak hiúzbojt vagy nem olyan fontos? Az enyémnek nincsen. :S
2010. aug. 8. 18:34
1 2
 1/11 anonim válasza:

én még a kérdést se!

XD

2010. aug. 8. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a hiúzbojt, de nézd meg a képeken, hogy mindegyiknek van e :)

[link]

Ha nincs mindnek, akkor nem kell.

2010. aug. 8. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:

google a barátod: main coon standard első találat

A standard Maine coon fajta kívánatos jegyei

- Fej: közepes méretű, a profil enyhén homorú (semmiképpen sem egyenes), az orr és ajakrész szemből szögletes, az áll mély, erős, egyvonalban a száj felső peremével.

- Fülek: nagyok, széles alapúak, vége felé hegyesedők. Magasan tűzöttek, a fülek közötti távolság maximum a fül alapjának szélessége lehet. A fülkagyló szőrös, a szőrszálak túlnyúlnak a fülön. Kívánatos a fül végén található fülpamacs (hiúzboly), ami külön kiemeli a fülek formáját.

- Szem: kissé ferde metszésű, nagy, zöld, arany, kék vagy rézszínű (nincs összefüggés a szőrzet és a szem színe között).

- Test: hosszú, oldalnézetben téglalap alakú, erőteljes, erőt sugárzó izomzat.

- Farok: a tőnél vastagabb, vége felé vékonyodó, dús, tömött szőrzettel. Legalább olyan hosszú, mint a test.

- Láb: erőteljes, izmos, jó csontozatú, a mancsok nagyok, és jellemző az ujjak közti dús szőrzet.

- Szőr: nem egyforma hosszú, a test oldalán és a farok felé egyre hosszabb. A testen és a farkon leomló. A hátsó lábakon a bricsesz dús.

[link]

2010. aug. 8. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
A híúzbojt az az ami a fülén van..mint a hiúzoknak..bajnak biztos nem baj..bár én még nem láttam olyan fajtiszta Maine coont aminek nem volt..
2010. aug. 8. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést?

Van egy szép cicád és kész...nem mindegy,hogy fajtatiszta vagy nem?

2010. aug. 8. 18:49
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ annak aki RENDESEN válaszolt :)

És nem mindegy h fajtatiszta e ha veszek egy macskát 50.000 Ft-ért. Idióta-.-"

2010. aug. 8. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne onnan vegyél cicát, hanem onnan, ahol már a kicsiknek is jellegzetes a formájuk. Ez általában tenyésztőknél fordul elő.
2010. aug. 8. 23:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Mielőtt még idiótáznál,nézd meg mikor felteszed a kérdést,hogy kiírja a hasonlókat és az elmúlt napokban ez már a sokadik,mert egy talált cicáról meggyőződése a gazdinak,hogy egy hiúzbot nélküli main coon.

Joggal gondoltam,hogy ismét ő próbálkozik...

Én semmi közönségeset nem mondtam rád,nem értem miért kell mindjárt idiótázni!

2010. aug. 9. 16:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Az én cicám nem talált (azért ennyire hülye nem vok, hogy azt hiszem hogy egy fajtatiszta maine coon rohangál az ucán törzskönnyvel a nyakában) és mellesleg te estél nekem, hogy kit érdekel hogy fajtatiszta-e. Téged gondolom hogy nem mivel az én macskámról van szó, és ha segíteni nem akarsz, akkor fölösleges itt kötözköznöd.
2010. aug. 9. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj!Honnan tudjam hogy te pont nem vagy olyan hülye,mikor van itt épp elég.Hisz nem ismerlek.

Aki szintén erről kérdezősködött az sem hülye volt csak v.színüleg egy kislány,aki örült hogy talált egy main coont és én csak meg nyugtatás képpen szerettem volna írni és hogy rövidre zárjam a problémáját,hogy szép cicája van,tök mindegy hogy faj tiszta -e.

Egyszerű félreértés volt és bocsánatot is kérnék érte,ha nem idiótáztál volna le kapásból és nem lennél ilyen írtó közönséges.

Amúgy nyílván nem szaporítótól,hanem "neves tenyésztőtől "vetted 50 000-ért,úgyhogy nincs okod aggodalomra....és ugye törzskönyve is van....

2010. aug. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!