A cicám nagyon agresszív, jövő hétre kaptam időpontot az ivartalanításra az segíteni fog?
Tehát a háziállatod a családod több tagjával szemben is agresszív, de te mégsem tudnál megválni tőle.
Ha egy ember viselkedne így a családoddal, azt is eltűrnéd?
Melyiket tartod többre: az állatot vagy az embereket?
Köszönöm szépen utolsó!
13 as es 14 es csak mondom a macska nevelve volt. Egyszeruen ilyen a szemelyisege.
De nem valnek meg tole sosem.
Parom tudja nem simogatja ennyi.
#15 nem, a gyerekemmel nem úgy bánok, mint egy nyamvadt macskával, mert én az embereket többre tartom, mint egy állatot.
Ha egy állat és egy ember konfliktusba kerül, akkor számomra az ember érdeke áll az első helyen, és nem az állaté.
Lehet, hogy nekem nem lesz állatom. Annyi baj legyen. Másnak meg talán az emberi kapcsolatai fognak idővel leépülni, ha az embereket az állatok alá helyezi a rangsorban. Kinek mi a fontos!
Én az állatokat és az embert is ugyanúgy fontosnak tartom. :)
De nem fogok egy védtelen állatot kidobni mert hogy kicsit magának való. Oké, neki ugrik az idegeneknek. De ha rá szólok akkor azonnal vissza vesz rám néz és el kullog.
Igazából nekem úgy jön le mintha védelmezni akarna. Az ember is nagyon fontos igaz. De az állatoknak tiszta a lelkük míg az embereknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!