A macskám minden este nyávog. mit tegyek?
4 éves, szóval elég öreg? Lol.
Szerintem olvasgass egy kicsit a macskákról, neki is jobb lesz ha nem olyan emberek nevelik akik abszolút semmit nem tudnak róluk, még annyit sem hogy a várható átlagéletkort tekintve egy 4 éves macska még fiatal.
Lehet hogy tüzel, általában este mondják nagyon a magukét a tüzelő macskák. El kéne vinni ivartalanítani.
11/11
ik bro
még csak egy 12 éves lány vagyok, anyám meg nem nagyon szereti a macskákat és emiatt nem is néztem jobban utána.
16/16
bark
15/17
idk bro
Ivartalanítás és rendszer.
A cicáknak rendszerrevan szükségük, ezért van az, hogy helyhez ragaszkodnak, és hogy amit kiskorában eszik, általában felnőttként is csak azt fogadja el. Mert ha megszoknak valamit, azt szeretik, ha az mindig úgy marad.
Szóval ugyanakkor tisztítsátok az alomját, ugyanakkor etessétek, ugyanakkor legyen a cicaidő, amikor csak vele foglalkoztok stb. Legyen egy nyugis helyen egy saját helye, bár valószínűlg ő mást válasz majd, de akkor ahova szeret elpihenni, azt a helyet hagyjátok mindig. Ha lesz pórázas séta, akkor mindig ugyanakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!