Szerintetek a PreVital jó minőségű cicakaja?
Azért kérdezem mert a napokban rátaláltam erre a kérdésre: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__10707314-so..
Amit ebben olvastam az eléggé megdöbbentett.
Alutasakosból csak PreVital-t kap a cicusom, száraztápból is szokott olyat kapni, de nem az a fő. Egyébként kb. heti kétszer kap nedveset, a száraz mindig előtte van, leginkább házikoszton él.
Objektíve nem a legjobb.
Az enyém eszik Purina, Whiskas, Felix és Kitekat tápokat is, de ettől függetlenül ugyanúgy szereti a PreVital száraz és nedves eledelét is. Ha hosszabb ideig Previtalt kap, akkor se eszik kevesebbet, mint a márkásabb tápok esetében. Ő nem érez akkora különbséget.
Utolso a tipikus netto ostoba..tok mindegy hogy hazi cica vagy tenyesztoi macska.
Obligat ragadozo, se gabonara, se szinezekre, se szojara, se izfokozora, cukorra nincs szuksege!
Szerinted ami 4-5% hust tartalmaz ennek fenyeben megfelelo a macskanak?!
Olvasd el a prevital, felix, whiskas es tarsai osszetevojet es hasonlitsd ossze egy Orijen, Acana, Purizon, Feringa tappal...ha igy se tudod megvalaszolni a sajat kerdesed, hat sorry...
Jézusom nézzünk már utána a prémium táp fogalmának kedves 3-as. A felsoroltjaid közül egyik sem tartozik ezek közé.
Prémium táp például az I'am-s ami rögtön eszembe jutott.
Az elhiresztelt prémium kaják közül sajnos egyik sem az, bármennyire drágák is.
8-as vagyok
Prémium macskatáp: Iams, Acana, Orijen, Aplaws, Josera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!