Mennyit szabad egyen naponta egy terhes kocacica?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 06:32
4/25 anonim válasza:
Te hízómacskákat tartasz?
Évente mennyi a terv kismacskából?
5/25 anonim válasza:
Tanulni járok ide, mindig mondom...🤓
6/25 A kérdező kommentje:
mit kacagnak? mit nevetnek? tehát akkor bármennyit ? nem káros a kicsinyeknek?
2020. szept. 28. 07:39
7/25 anonim válasza:
A kicsiknek nagyon sok tápanyag kell, ezért is eszik többet a vemhes nőstény macska (nem kocacica). Ha megszületnek is rengeteget fog enni, mert a tej termelodesehez is kell. Ne szaporits ha nem tudsz ennyi, holott ez alap információ.
8/25 anonim válasza:
A nőstény macskát nem hívjuk kocának, nagyon komikus :D
Olyan, mintha én például kancának hívnám :)
9/25 anonim válasza:
Most mit szekáljátok a kérdezőt? Nekem is volt egy anyamacskám akit családon belül csak anyakocának hívtunk... Egyébként sacperkb amivel látod hogy jól lakik. Maximum felhízik egy kicsit, de ha nem kap rendesen enni, elapad a teje és nem fogja gondozni a kicsiket.
10/25 anonim válasza:
Persze hogy macska, attól függetlenül hogy odaírta elé a kérdező hogy "koca", szerintem nincs semmi baj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!