Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol találok vörös vagy szürke...

Hol találok vörös vagy szürke kiscicát örökbefogadásra?

Figyelt kérdés
Benttartásra, hosszúszőrű akkor még jobb, kisfiút. Az országon belül bárhova elmennék érte csk legyen fiatalabb mint 15 hét és bújós.
2020. szept. 24. 12:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Bírom, amikor valakinek elvárásai vannak a majdani állatával. Szegény állat meg nem választhat. Ő vajon milyen gazdát szeretne? Ők hogy elfogadják az embert olyannak, amilyen...

Örülj ha olyan lesz a cicád, akivel jól "kijöttök", bújós, stb. A színe teljesen másodlagos, sőt sokadlagos.

2020. szept. 25. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

11-es vagyok ismét.

Csak egy történet:

Jófogáson hirdettek két cicát: egy vöröset és egy feketét. Nagyon megtetszett a vörös. Elmentem érte, mondta a "tulaj", hogy a testvérét is vigyem el. Akkor úgy gondoltam, nem kell két cica. Elhoztam a vöröset.

Imádnivaló volt, tényleg szerelem volt... aztán két évesen meghalt.

A halála után pár nappal az utcánkban a kapu előtt macskanyávogást hallottam. Kimentem, egy kis elhanyagolt pár hetes fekete cica ült ott. Behoztam, elvittem orvoshoz, kikezelték a fülgyulladásból, ment a hasa is persze, rendbehoztam. Azóta van egy fekete cicám és nagyon szeretem :)

De a kistesót nagyon megbántam, hogy nem hoztam el :(

2020. szept. 25. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!