Hol találok vörös vagy szürke kiscicát örökbefogadásra?
Bírom, amikor valakinek elvárásai vannak a majdani állatával. Szegény állat meg nem választhat. Ő vajon milyen gazdát szeretne? Ők hogy elfogadják az embert olyannak, amilyen...
Örülj ha olyan lesz a cicád, akivel jól "kijöttök", bújós, stb. A színe teljesen másodlagos, sőt sokadlagos.
11-es vagyok ismét.
Csak egy történet:
Jófogáson hirdettek két cicát: egy vöröset és egy feketét. Nagyon megtetszett a vörös. Elmentem érte, mondta a "tulaj", hogy a testvérét is vigyem el. Akkor úgy gondoltam, nem kell két cica. Elhoztam a vöröset.
Imádnivaló volt, tényleg szerelem volt... aztán két évesen meghalt.
A halála után pár nappal az utcánkban a kapu előtt macskanyávogást hallottam. Kimentem, egy kis elhanyagolt pár hetes fekete cica ült ott. Behoztam, elvittem orvoshoz, kikezelték a fülgyulladásból, ment a hasa is persze, rendbehoztam. Azóta van egy fekete cicám és nagyon szeretem :)
De a kistesót nagyon megbántam, hogy nem hoztam el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!