Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica jutalomfalat házilag?...

Cica jutalomfalat házilag? Vannak bevált recepteitek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert pénteken kíváncsiságból vettem egyet, és nagyon szereti, azonban félek a sok ízfokozótól ami benne van. Házilag milyet szoktatok csinálni?

2020. szept. 22. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem próbáltam: [link]
2020. szept. 22. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

tök érdekes, mert én is vettem pont pénteken egy zacskóval - eddig még sose -, és nagyon szívesen eszegetik. és nekem is az jutott az eszembe, hogy vajon mi lehet benne, ami miatt ennyire kapós.

persze nem ehették még meg az összeset (ketten vannak)

2020. szept. 22. 10:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sem adtam nekik oda az összeset. Amit kaptak azt is csak fokozatosan. :)
2020. szept. 22. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell túlbonyolítani, a húsokat szeretik. Süssetek egy kis májat, halat azt imádni fogják.

Egyébként a Real Nature Wilderness árul 100% szárított húst.

2020. szept. 22. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Az Orijen jutalom falatjai is nagyon jók és nincs bennük semmi íz fokozó vagy színezék, csak a 100% hús.

[link]

2020. szept. 22. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
A jutalomfalatokban éppen annyi ízfokozó van, mint a tápokban. Ha jó tápod van (értsd: Orijen, Acana, Real Nature Wilderness, Carnilove, Brit premium, Feringa, stb.), akkor elég ugyanazon márka jutalomfalatára váltanod.
2020. szept. 22. 11:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen 4es, 5ös, 6os! Majd valamikor kipróbálom az egyik márkát, de csak egy bajom van. Házi, otthon elkészíthető recepteket szeretnék.

Köszi!

(Amúgy ment a zöld kéz)

2020. szept. 22. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Milyen jut szeret a macska?

1 halkonzerv, olajjal

Liszt, 1 bögre

1 tojás

Víz.

Sajtos

Többféle sajt reszelve,

Macskakonzerv

Liszt

Tojás

Víz

És így tovább.

Enyém imádja

2020. szept. 22. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó! A liszt mi a francnak a macskának?! Egyébként, ha én “házi” jutifalatot adok a cicának, az sonka, párizsi, virsli karika, vagy egy-két nyalatnyi vaj. Mellette természetesen ott van a prémium minőségű vásárolt jutalomfalat.
2020. szept. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!