Mennyibe kerül az ivartalanítás?
Nekem mondjuk kutyusom van, de hátha...:)
Árakat a neten találsz, én úgy láttam, hogy 10-20 ezer Ft között mozognak az árak.
A nőstényeknél mindig drágább a műtét, mert náluk hasi műtét.
A műtétet követően azonnal haza lehet vinni, mikor már teljesen felébredt az altatásból.
Egy hét múlva szedik ki a varratokat.
Attól függ:
Hol laksz?
Kandúr,vagy nőstény cica?
Óriási különbségek vannak az árakban.
Az én kandúromat,Tatabányán,a Vértes Vet klinikán 5000ft-ért műtötték
Ott a nőstény cicát 10-15 000 ft ért ivartalanítják,de Nyilván Budapesten drágább.
Szinte minden rendelőben szokott lenni ivartalanítási akció,amikor olcsóbb.Érdemes a neten körülnézni,a környékbeli rendelők weboldalain.Általában árlista is van,d ha nem kérdezd őket telefonon.
Sok sikert,és gratulálok a döntésedhez!
Az én cicám vidámabb és játékosabb,mióta megtörtént a műtét.
Én a kutyás gazdi vagyok, de csatlakozok az előzőhöz:) a kutyusom sokkal kiegyensúlyozottabb, és játékosabb, mint a műtét előtt.
Az evésre kicsit jobban kell figyelni, nem kell majd neki ugyanannyi táp, vagy lehet light-ot is adni, de nem lesz semmi probléma. Az én haspók kutyám sem hízott el:)
Bár itt nem írnak árakat,de e.mailben vagy telefonon biztosan felvilágosítanak,de szerintem kb 10-15 000 ft körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!