Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül az ivartalanítás?

Mennyibe kerül az ivartalanítás?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül macskáknál az ivartalanítás?hány nap múlva lehet hazavinni a cicát??
2010. aug. 7. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk kutyusom van, de hátha...:)

Árakat a neten találsz, én úgy láttam, hogy 10-20 ezer Ft között mozognak az árak.

A nőstényeknél mindig drágább a műtét, mert náluk hasi műtét.

A műtétet követően azonnal haza lehet vinni, mikor már teljesen felébredt az altatásból.

Egy hét múlva szedik ki a varratokat.

2010. aug. 7. 09:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!!
2010. aug. 7. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ:

Hol laksz?

Kandúr,vagy nőstény cica?

Óriási különbségek vannak az árakban.

Az én kandúromat,Tatabányán,a Vértes Vet klinikán 5000ft-ért műtötték

Ott a nőstény cicát 10-15 000 ft ért ivartalanítják,de Nyilván Budapesten drágább.

Szinte minden rendelőben szokott lenni ivartalanítási akció,amikor olcsóbb.Érdemes a neten körülnézni,a környékbeli rendelők weboldalain.Általában árlista is van,d ha nem kérdezd őket telefonon.

Sok sikert,és gratulálok a döntésedhez!

Az én cicám vidámabb és játékosabb,mióta megtörtént a műtét.

2010. aug. 7. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a kutyás gazdi vagyok, de csatlakozok az előzőhöz:) a kutyusom sokkal kiegyensúlyozottabb, és játékosabb, mint a műtét előtt.

Az evésre kicsit jobban kell figyelni, nem kell majd neki ugyanannyi táp, vagy lehet light-ot is adni, de nem lesz semmi probléma. Az én haspók kutyám sem hízott el:)

2010. aug. 7. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen még ivarérés előtt történjen meg a műtét, akkor nem vesz fel rossz szokásokat. Kb. 1 kilós súlytól már a sima injekciós altatással is biztonságosan altathatók cicák, úgyhogy ha elérte viheted.
2010. aug. 7. 09:34
 6/9 A kérdező kommentje:
lány cicám van és egerben lakok.
2010. aug. 7. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Bár itt nem írnak árakat,de e.mailben vagy telefonon biztosan felvilágosítanak,de szerintem kb 10-15 000 ft körül lehet.

2010. aug. 7. 11:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2010. aug. 7. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
4000-20000ft-ig. Orvostól függ. Azonnal hazaviheted.
2010. aug. 7. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!