Hogy szedjem ki a bogáncsot belőle?
Én se közelítek felé nyíróval, mert megbánnám :D
Amikor alszik, ki szoktam vágni kisollóval. Nálunk a gyanta tapad bele állandóan.
ollálá, 4 éve csináltam ezt végig, félperzsával. a vége az lett, hogy ollóval kivagdostam, amit tudtam. (a fésűt nekem se hagyta)
amit nem tudtam kivágni, az előbb-utóbb filcesedett és kipotyogott magától.
nálunk nem csak a hasába ment, hanem az egész macska bogáncsos lett
hosszú munka vár rád, kitartást
az a része fog filcesedni és kihullani
a nagyját - ahol hagyja - próbált levágni. sajnos ez a nyavalya szúrni fogja a bőrét, amíg ki nem hullik magától
Valaki fogja le sütőkesztyűkben míg kiszeded neki. Ölbe kell ültetni, majd hátra fektetni. Így a gerince a 2 láb közt kényelmesen fekszik, nem dülöngél, nem nyomódik. A melső lábait egyik kézzel összefogni könyök környékén, hátsókat pedig a hosszú mancs felett. A kesztyűt tudja körmözni, rágni ha úgy jobb neki. Természetesen nem túl szorosan vagy egymáshoz préselve kell megfogni, nehogy törjön a vékony kis lábika!
Így szemből rá lehet menni ollóval. Papírvágót ajánlok, az nem szúrós végű! Némelyiknek meg van ereszkedve a hasbőre a szőr alatt, nehogy azzal együtt nyírjátok ki a beragadt gombócot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!