A macskák azok szeretik egyáltalán a gazdájukat?
Volt/van kutyánk is macskáink is otthon. De utóbbikról nekem mindig az jön le hogy kaja után lesz@r minket.
Több macska is.
Kertes házban lakik egyik szülőm, mert elváltak. Náluk vannak állatok.
11es. A boomer nem egy kort jelol manapsag, hanem viselkedest. Ha nem lennel boomer hozza ismerned is a trendet.
Hm. Egy szoban valtakozva valoban nem szokasom ekezetezni, inkabb csak egy irason belül, mert ranyomok az autocorrectre igy gyorasabb az iras, es nem te fogod nekem megszabni hogy hogy hasznalok ekezetet, tanulj meg olvasni az interneten. 2010es evekben meg raadasul olyam szinten hekytlnuk ortak au emberek (valahogy igy), hogy meg ehhez is hozzaszoktak a fbon nevelkedett generaciok, hogy ezt kiolvassak, szvl sztem orulj amig en legalabb irni meg fogalmazni tudok, es raadasul a tamadast sem ertem. A bnod a kerdezo v miert vagy ilyen onerzetes? Viccelek, leszvrom, csak alkerdes, torlom is errol az ertesiteseket, ilyennel folos vitazni.
- ne hasznalj olyan mondatot amirol fogalmad sincs.
Nabai. Gg. Wp.
Egyértelműen szeret.
- Ha elmegyek otthonról, akkor is 20 perceket nyávog keservesen az utcára néző ablak és a bejárati ajtó között korzózva, ha marad otthon vele más.
- Nyalogatja az arcomat, az arcomhoz dörzsöli az arcát. Közvetlenül ébredés után és lefekvés előtt rutinszinten.
- Ameddig sminkelek a fürdőben, a vállamra ül.
- Elkísér a vécére és fürdeni is, alkalomadtán az ölembe is ugrik ilyenkor.
- A fejemen, a hátamon vagy a hasamon alszik minden este.
- Amikor be voltam lázasodva, és egész nap az ágyban voltam, nem mozdult mellőlem, csak amikor az alomhoz ment ki.
- Nyávogni szokott, hogy vegyem fel.
- Mindenben részt akar venni, amit csinálok. Odaül mellém, ha filmet nézek, amikor eszek is lefekszik az asztal túlsó sarkára, és figyel.
Teszem hozza maval pontosan 24/F :D es ilyen ertelmi szint beli kulonbsegek vannak.
Ha geprol irnek lenne ekezet. Aki ebbe kot bele az egy boomer majom es nem erti a zinternetet. Vagy csak szimplan egy akadekoskodo onerzetes gyoker. Azert mert rosszat irtam a cicakrol, nem a te velemenyed, ezert egybol jogtalanul szemelyskedsz :D
Nekem benti macskám van.
Onnan tudom, hogy szeret, hogy rámfekszik, hogy mutatja a fenekét az arcomba, hogy nagyon mélyen alszik a közelemben(vagy rajtam), hogy amikor elmegyek, kiül az ablakba és nyávog utánam, ha megjövök hozzám szalad és oldalra fekszik, játszana, hogy hozzámdörgölőzik, hogy szeret engem nézni hatalmas pupillákkal.
Leginkább az alszik velem/rajtam mélyen a bizalom jele, meg ahogy itt megtudtam a kiszolgáltatott fenékmutatós pózt veszi fel, amit csak extra bizalmi viszonyban tesz..
Én inkább azon gondolkoznék a helyedben, hogy a kutyád mindenkinek csóválja a farkát, lefekszik, odamegy és csahol, miért lennél pont te különleges neki?
Szerintem a macskák nagyon szeretik a gazdájukat. (=
Hozzám gyakran odajönnek kóbor macskák, dorombolnak, hozzám bújnak, nagyon kedvesek.
Sajnos általában nincs nálam étel, nem tudok nekik adni.
De miután nem kaptak enni, legközelebb is odajönnek hozzám, hagyják magukat megsimogatni, tehát nem csak az ételért teszik ezt.
Annyira szeretem ezeket a kedves állatokat, hogy gyakran hazasétálok valami kis ennivalóért, majd visszamegyek a cicákhoz, hogy megetethessem őket. ^^
De ha nem kapnának ételt, akkor is ugyanúgy odajönnének hozzám,foglalkoznának velem.
A macskák másképpen viselkednek, mint a kutyák, másképpen fejezik ki a szeretetüket is.
De nagyon szeretnek minket. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!