Mit csináljak a cicámmal?
Nem tudod otthon meggyógyítani. Ha a te szemed lenne ilyen állapotban se tudnád, akkor is mennél orvoshoz. A távolság nem kéne, hogy akadály legyen, ha állatot vállalok, úgy vállalom, hogy bármikor elviszem állatorvoshoz ha baj van, legyen az a szomszédban, vagy 150 km-re.
2020. szept. 11. 08:43
2/12 A kérdező kommentje:
Én olyan szivesen vinném, el se hiszitek, de nem tudom, szégyen vagy nem szégyen szegények lettünk mióta anyukám elvesztette a munkáját a virus miatt nagyon kétségbe vagyok esve és tudom hogy senki sem segitene falun? még örülnek is ha valamelyik embernek segitség kell és elutasithatják
Nézd végig ahogy kínok közt elpusztul!
(Erre nem tudom milyen választ vársz...)
2020. szept. 11. 09:21
4/12 anonim válasza:
Igen itt tényleg csak állatorvos segíthet. Máshol sérült volna, lehetne mondani fertőtlenítsd ki és kötözd be, de szemnél kicsit más az ügy, nem hiszem ott egyszerű fertőtlenítőt használnának :P
2020. szept. 11. 09:25
5/12 A kérdező kommentje:
Erősen kétlem, hogy elpusztulna, rosszabb esetben megvakul, de megpróbálom megoldani, megbeszélni édesanyámmal az állatorvost. Köszönöm ezt a rendkivül hasznos hozzászólást. Milyen választ? Pl a kérdésre vonatkozót, látom te már hamarabb megvakultál mint szegény macska. Érdekes módon, hacsak nem te vagy az első ő letudta irni amire kiváncsi voltam, NEM lehet itthon vele csinálni semmit, állatorvos kell. Kivánom hogy akiben ennyi rosszindulat és tudatlanság van az bármilyen módon tapasztalja meg azt amit adott esetben én átélek, annyira kiváncsi lennék, hogy akkor is ezt mondaná -e :D
6/12 A kérdező kommentje:
Minnél távolabb élsz a várostól annál inkább a természet törvényei érvényesülnek, nem az emberi jólét és pazarlás.
A helyedben egy csendes sarokba tenném puha rongyok közé egy tálka vízzel és egy kis elemózsiát. Aztán várnék. Utána vagy örvendeznék vagy szomorúan eltemetném.
2020. szept. 11. 09:45
Igen állatorvos kell csak hogy te leírtad hogy nem fogod orvoshoz vinni...
Erre írtam, hogy akkor nézd ahogy elpusztul!
Erre nem lehet mást válaszolni!
2020. szept. 11. 09:47
Első vagyok. Elég nagy valószínűséggel megvakulHAT, ha nem kezelik időben. A szeme csúnyán be is tud gyulladni, elfertőződni, és akkor nem csak a szemével lesz probléma. Úgyhogy szerintem beszélj anyukáddal, hogy vigyétek el orvoshoz, mert ő is szenvedni fog, és nektek se lesz kellemes végignézni ezt.
2020. szept. 11. 10:32
Facebookon nem tudnál esetleg gyűjtést létrehozni valamelyik állatvédő csoportban?
Nem olyan vészes egy sima vizsgálat költsége munkanapon, és az a pici gyógyszerköltség. Én 1000-1500 Ft-ot fel is tudok ajánlani, illetve egy boxot, hogy elvidd.
Kell még pár embert szerezni, és nem lesz semmi baj. Kérlek, írj rám.
2020. szept. 11. 11:38
Kapcsolódó kérdések: