A múltkor azt mondta az állatorvos, hogy a macska lehet, hogy rákos, most azt, hogy lehet, hogy AIDS-es. Ezek a macskabetegségek könnyen összetéveszthetők egymással?
Ha ennyire bizonytalan vidd el egy másik orvoshoz főleg ilyen gyanúkkal állatkorházba,ne sima rendelőbe és kérd ki a véleményét.Feltétlenül mond el,hogy az előző (mostani) orvosod ezt a kettőt tippelgette.
Bár akkor azonnal mondta is volna,hogy mik a teendőid és kivizsgálásokra küldött volna,nem egy ilyen levegőben lógó megállapítást tesz,hogy 'lehet,hogy az'.
Egymagad te nem tudod ezeket megállapítani,főleg nem netes oldalakon úgyhogy,ha bármelyik a gyanúd fordulj állatorvoshoz mihamarabb :D
Úgy,hogy valószínüleg ahogy mondtam ő maga tette ezt a két megállapítást,nem állatorvos.
Állatorvos nem küld el sem AIDS-el sem rákkal.Szűrésre küld.
Ezt milyen állatorvos mondta? Összefutottál az utcán egy állatorvostanonc haveroddal, és gyorsan elmesélted neki mi baja a cicának? Vagy hogy?
Csak mert ha elvitted egy rendelőbe a macskát és ott kivizsgálták, akkor tuti nem mondtak ilyet.
Köszönöm a válaszokat!
Nem az enyém a macska, hanem ismerősé.
A múltkor azt mondta neki az állatorvos, hogy lehet, hogy rákos a macskája.
Ma megint volt az állatorvosnál, azóta megkérdeztem, hogy pontosan mi volt.
Most vett a macskától vért és már meg van állapítva, hogy macska AIDS-es szegényke.
Volt FIV+FLV duoteszt.
Én értettem félre, hogy a mai "diagnózisa" is "lehet" volt.
Szóval sajnos már biztos.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!