A macskanátha meggyógyul?
Meggyógyul ha kezelve van. Az én macskámat így szedtük össze az utcáról. Nagy küzdelem volt de velünk maradt.
Ne az ilyen nagyképű sznobok szavára adj, hanem a saját állatorvosodéra.
Ez baromság. Az én cicám is volt macskanáthás, kóbor cicaként született, akkor kapta el, és most teljesen egészséges 5 éves nagyfiú. A tesóm macskája is volt macskanáthás, és a barátom macskája is túl van rajta. Mind egészséges cicák most.
Van, hogy a cica nem éli túl a macskanáthát, ez inkább kóbor, elhanyagolt cicákra jellemző, akiket nem visznek orvoshoz és rossz körülmények között élnek, vagy gyengébb az immunrendszerük.
Ha meggyógyulnak belőle, akkor nem lesz utána semmi maradandó károsodásuk.
Nem is értem, hogy az ilyenek miért tartanak macskát. Dísznek/hencegésnek gondolom. Egyébként nekem is main coonom van (egyszerűen imádnivaló, olyan szelíd és bújós), de ettől még nincs bajom a házimacskákkal sem. Egyedül a szaporítókkal van bajom, de ott sem magával az állattal.
A kérdésre válaszolva, ne aggódj. A macskanátha lehet halálos kimenetelű is, de csak akkor ha ”házi praktikákkal” próbálják meg helyrehozni. Időben észrevettek és helyesen elvitték el állatorvoshoz, szóval most már nem kell félni, rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!