Mit csináljak a macskámmal?
15 éves, tele van sebekkel, állandóan elvakarja, nagyon nehezen gyógyul be. Már egyszer feltettem ilyen jellegű kérdést, és megfogadtam a tanácsokat amiket írtak a válaszokban (simogassam, hogy beinduljon a vérkeringése, vagy fésülgessem, kenjem be neki neogranormonnal) kaptammég olyan tanácsot is, hogyha a lábán van kössem be, van a lábán is egy, épp most vakarta el és vérzett neki, úgyhogy bekötöttem, bekentem neogranormonnal, tettem rá gézt és leragasztottam. Ez nem csak azért rossz mert szegénykém járni sem tud tőle,mert zavarja, hanem azért is mert mikor leszedem a ragtapaszt, akkor húzni fogja neki a szőrét:S és nagyon sajnálom.. mit tehetnék, hogy ne vakarja el, vagy hogy gyorsabban gyógyuljanak neki? ez van ha a macska már nem fiatal...:S és ha mondjuk jó az h bekötön, de ha a nyakán van a seb, akkor hogy köthetném be neki?:S nem tudok már vele mit csinálni.. mikor volt az első sebe a nyakán, azis sokáig volt, elvittem állatorvoshoz és kb észre sem vette, pedig mutattam neki, de csak azt hajtogatta hogy ez normális, sztem nemaz. mivan ha elfertőzőődik neki??
bocsi a hosszú, nem túl tagolt mondatokért, csak siettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!