Három nap után került elő a cicánk, de nem akar enni. Ez normális lehet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Feltételezzük hogy bezárták valahova, mert rekedten nyávog, gondolom sokat sírt szegény. Három nap alatt le is fogyott, és azt gondoltam majd fejest ugrik a tálba. Amúgy dorombol és ha oda megyek hozzá hízeleg, de alszik a kanapén órák óta. Lehetséges, hogy a kimerültség most erősebb mint az éhség? Ivartalanított, tehát nem lehet a párzási kényszer az oka.2020. szept. 1. 17:30
1/5 anonim válasza:
Nincs sérülése? Hagyd pihenni, tedd ki neki a kedvenc kajáját később, ha felébredt. Esetleg fürdetés?
2/5 anonim válasza:
Szerintem evett ott, amerre járt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs sérülése, és még csak nem is piszkos. Ezért is gondolom hogy talán bezárhatták. Először rácsuktam a szobaajtót és bezártam a macskaajtót. Akkor felkelt és nagyon ki akart menni, kaparta az ajtót, teljesen meg volt őrülve. De aztán ott maradtam vele, a házon belül nem csuktam be az ajtókat, és utána lenyugodott. Azóta alszik a kanapén. Egyelőre még hagyom aludni, de ha honlap reggelig sem eszik, akkor elmegyünk a cicászatra.
2020. szept. 1. 17:54
4/5 A kérdező kommentje:
Na jó hír! Felhívtam az állatorvost, azt mondta esélyes, hogy megfázott és lázas. Azt mondta adjak egy borsónyi rubofent, és ha nem lesz jobban holnap eljön reggel. Ahogy beadtuk, nem sokra rá jött is enni. :-)
2020. szept. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!