SOS! Nagyon szeretnék egy perzsa cicust. Mennyire hullajtják a Perzsa macskák a szőrüket?
Figyelt kérdés
am anya nem engedi meg és rászeretném beszélni(eddig azzal jött,hogy az mennyire hullajtja szőrét Jaj... meg hogy ő nem akar macskát a házában stb. ...
Tudnátok segíteni?(régebben volt már házi cicám)
Előre is köszi mindent!
2010. aug. 5. 18:04
1/2 anonim válasza:
Nekem van perzsám, de nem hullajt több szőrt, csak sokkal többnek tűnik mert hosszú neki. Rengeteg takarítanivaló van utána, mert az egész a földön a szoba sarkaiban gombócokban gyűlik össze. És mindemellett napi szinten kell fésülni de legalább hetente, hogy kevesebb legyen az elhullajtott szőr és ne filcesedjen csomósodjon rajta. Ha rendesen van gondozva nagyon szép, de ezért meg kell dolgozni és eltűrni, hogy többet kell utána takarítani. Emellett saját tapasztalat: nem olyan barátságos fajta ez, mint átlagban a többi cica. Öntörvényű és csak akkor barátkozik, ha kedve van. Kevésbé játékos, átlagban lustább is. Ha valaki kedveli az ilyet és hajlandó áldozni rá több időt, hogy a szőre szép legyen, akkor érdemes ezt a fajtát választani. (gondolom kicsit más ez a válasz, mint remélted, de jobb tudni szerintem) Hogyan vedd rá azt sajna nem tudom, de ha nagyon nem akarja akkor szerintem érdemes más cicát vagy állatkát választani, ami neki is megfelel:)
2/2 anonim válasza:
nekem ugyan ez a promblémám, csak az anyám helyett a nagymamámmal, és én nyulat szeretnék!
nagymamám is pont ugyan ezt mondja, hogy hullajtják a szőrüket és "szaguk van", "szagosak"!
nem is hullajtja, és ha megfelelően van tartva, akkor nincsen "szaguk"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!