Miért folyik a kiscicám nyála? Meg fog halni?
Figyelt kérdés
A szomszéd kisgyereket magára hagytam a kiscicámmal vagy 3 hetesek a cicák és az egyik azóta fura hangot ad ki és folyik a nyála??? Mitől lehet ez??? :(:(:(2010. aug. 5. 17:22
2/8 anonim válasza:
Miért ide írogatsz kérdéseket miközben a cicád egyértelműen a végét járja?! Ennyire nem lehettek önállótlanok emberek, könyörgöm! Fogd meg és menj vele állatorvoshoz!!!
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy a szomszéd gyerek megnyúzta?
Orvost!
Vagy valamit lenyelt, nézd meg a száját, nincs e benne valami!
3 hetes kiscicákat nem kellett volna egy gyerek kezébe adni. Főleg ha kis csökött szaros a gyerek.
4/8 anonim válasza:
lehet hogy megevett valami füvet vagy bogarat.a kismacskák ilyenkor szoktak nyáladzani.. de azért vidd el orvoshoz!
5/8 anonim válasza:
3 hetes? Te sem nyúlhattál volna hozzá. 6 hétig nem lehet anyacicától elválasztani. Orvos!
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy kiscicám, burmai, és 5 hetesen vettük el az anyukájától.. Egy idő után, pár hét után észrevettük, hogy folyik a nyála és egyre inkább csak gyengélkedett. 1 évesen aztán szegény megdöglött és azóta is hiányzik...
Rögtön menj vele állatorvoshoz. Ha már az enyémet későn vittem, mert nem szenteltem neki túl sok figyelmet, akkor legalább a tied legyen ép és egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!