Tudunk valami többet tenni a cicánkért?
Most voltunk a macsekunkkal oltáson és megemlítettük, hogy vakarja a fülét és büdös. A doki belenézett és megállapította, hogy atkás. De nem ír fel receptet, mert jelenleg hiánycikk a tuti jól bevált atka elleni fülcsepp.... Adott ilyen advocatet, rácsepegtették a nyakára és javasolta, hogy állatpatikában szerezzünk be fültisztító folyadékot és naponta csepegtessünk és törölgessük ki neki...
Ez egy hete volt. Panzi fültisztító folyadékot sikerült beszerezni, ami kb ömlik a fülébe. Ez gond lehet? Igyekszünk finomak lenni, de eléggé ellene van a dolognak . Várunk kb 5 percet majd kitöröljük neki, amennyire lehet. Fülpiszkálóval a kis résekből sikerül kiszedni a cuccot, de beljebb ugye nem nyúlok és törlővel sem sikerül. Mit lehet még tenni? A dokik amúgy kitisztítják, ha kérjük?
Jó lesz ez is.
Én úgy csináltam, hogy babaolajos fultisztitoval kitöröltem amennyire lehet, és utána csepegetettem.
De úgy könnyebb csepegtetni, ha
Egy vatta pamacsra kinyomod,majd onnan a fülébe.
Azért mondja a doki, mért fellazitja a sok cuccot a füléből, majd a másik kirazhatja.
Egyébként igen, kitisztitja, de valamiért nem szeretik.
Ettől is elmúlik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!