A macskák tudják, hogy amikor az ember puszit ad nekik az a szeretet jele?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 14:53
1/13 anonim válasza:
Ooo csak én nem puszilgatom a macskám?! 😅
2/13 anonim válasza:
Szerintem igen. Az enyém mikor kedveskedni akar, direkt a számhoz tolja a fejét és várja hogy puszilgassam. Addig döfköd, amíg meg nem puszilom.
3/13 anonim válasza:
Igen tudják. :) Én is szoktam adni a cicának homlokpuszit.
5/13 anonim válasza:
Én nem puszilom mert félek hogy egy szőr megy a számba
6/13 anonim válasza:
Ha kötődnek az emberhez, akkor gyorsan eltanulják a testbeszédét. Hamar rájönnek, hogy ez azt jelenti :)
Különben is, náluk a fej dörgölése a szeretet, összetartozás jele - ha megpuszilod a homlokát, akkor "kiszolgálod magad", rádkerül az illata :D
7/13 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő. Az egyik macskám ha ölbeveszem, már tolja is a fejét a számhoz hogy puszilgassam, a másik meg nem tudja mire vélni és megijed, ha kap egy puszit.
8/13 anonim válasza:
Az enyém tudja, mert hunyorog és cuki fejet vág, de folyamatosan a fenekét tolja a fejemhez kiscica kora óta.. az minek a jele?
9/13 anonim válasza:
#8 Bizalom. A feneke egy védtelen terület, ott könnyen hátba tudnád támadni, de tudja hogy eszed ágában sincs.
10/13 anonim válasza:
Az én cicám annyira elégedett képet tud vágni, ha puszit kap valakitől, mindig nevetek rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!