Szerintetek nem drága?Ti mennyiért adnátok?
Figyelt kérdés
van egy cicás klub ahol egy nő main coon cicát adna el 70ezerért.Törzskönyv nélkül.Én szerintem ennyi pénzért ez nagyon drága.Én max 20ért adnám a helyében de alapból és tk nélkül én nem adnék el macskát.2020. aug. 16. 12:15
11/12 anonim válasza:
Ha fajta cicát vennék csakis tenyesztőtől, nem támogatom a szaporítást. Egy 70 ezres MC azon kívül hogy nem fajtatiszta nagy valószínűséggel nem lesz egészséges. Ennél a fajtánál nagyon kell figyelni a szűrésekre!
12/12 anonim válasza:
Szerontem ennyiért is bőven megveszik.
Törzskönyvesen a duplája. Más macska fajták is jelentősen olcsóbbak tk nélkül, szapitól.
Ingyen nem fogja adni, lehet álmodozni. De jobb is hogy nem. Aki kiad érte ennyit az legalább el tudja tartani, dokihoz vinni, stb. Nem házikoszton tartja majd kintiként.
Én se adnám ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!