Lehet egy ilyen nevet adni? (a többi lent)
Figyelt kérdés
ZOKNIKA?Mert fekete színű a teste de a mind a 4 mancsán van fehér zoknicska.Belső tulajdonságai:életvidám,játékos,karmolós,szeretnivaló.Egyébként a beceneve:macskusz-kitakatusz XD :)2010. aug. 4. 20:25
1/9 anonim válasza:
Teljesen normalis. Socky. Elterjedt macskanev. :)
2/9 anonim válasza:
Akármilyen nevet adhatsz a macskádnak. Igen, lehet.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszike a barátnömmel a macskánk:)
2010. aug. 4. 20:28
4/9 anonim válasza:
Szerintem attól jobb névadás nincs, mint amikor a cica tényleges tulajdonságai alapján, saját fantáziából kap nevet :) Szóval szerintem is maximálisan ok.
5/9 anonim válasza:
Az én macskámat is így hívják és szerintem aranyos név:D
7/9 anonim válasza:
az enyémet mansonnak hívják, mert fekete-fehér és az egyik szeme kék a másik barnaxD
8/9 anonim válasza:
volt egy nagyon ary cicám akit kismocsoknak neveztem el, mert nem csak a szine volt olyan, de ahányszor evett és amit meghagyott, fogta, és kikaparta onnét..Hát nem egy kis mocsok...?XD..
9/9 anonim válasza:
Én azt a nevet adtam a cicámnak(aki most jött),hogy:
1.Néhai-Cat Josephine,beceneve:vándorcicc
A Néhai név onnan jött,hogy tegnap jött ide,és kiengedtem,és aztán visszajött.A Cat onnan jött,hogy szeretem a Kid Vs. Cat című mesét,a Josephine-t a netről szedtem.A vándorcicc a tulajdonsága.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!