Mit gondoltok a DM-ben és Rossmannban kapható saját márkás macska eledelekről?
A Rossmannos a Winston azt hiszem, a Dm-es pedig a Dein bestes.
Diákként dolgoztam árufeltöltőként mindkét helyen és mindkettőt (dm-es és rossmanost is ) úgy viszik, mintha ingyen lenne.
Szó szerint volt, aki kartonszám vitte, nem győztük tölteni.
A ti macskátok is szereti?
10, járj utána hogy a Dein Bestes-ben 10% a hústartalom, míg a Whiskas, Friskies, Felix, Prevital és társaiban 4%.
Nem mindenki engedheti meg magának sajnos hogy prémium táppal etessen, de a lehetőségek szerint igyekszik az ember. A kisállattartás meg ne legyen már a gazdagok kiváltsága, és ne démonizáljuk már azokat akik 10%-os hústartalmú eledelt adnak a macskájuknak, mert nem fér bele a drága kaja.
Régen mit adtak a macskának? Tejbe áztatott kenyeret. Na az szörnyű volt, de erre telt az embereknek.
Örüljünk hogy ma már vannak professzionális állateledelek a boltokban, amik közül mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelőt, és mégiscsak jobb az állatnak mint a tejbe áztatott kenyér.
Ezen én is gondolkodtam már, mert a barátnőm macskája pl Carnilove-ot és Joserat kap (ha jól emlékszem ezt a kettőt biztos kapta, meg még pár olyat, aminem nagyon hosszú neve van és már nem emlékszem) és egyiket sem ette meg, vagy kb "könyörögni" kellet neki- mármint a macskának- :D . Pedig egy házimacskáról van szó.
Egyébként járt így valaki, hogy ilyen pro tápot vett a macskának és elmaradt a várt hatás? Már, hogy a macska nem ette egyáltalán.
Gondolkodtam már, hogy én vinnék ilyet a macskájának, (dm+rossmann) de nem értek hozzá. Azt tudom, hogy amiket ad neki, az drágább kategória. De mi van, ha tényleg ezt megenné fixen jóízűen...(?)
Nem egyszerű ez, mert ahogy írjátok ezekben nagyon alacsony a tényleges hústartalom azokhoz képest.
14 hű, ezt jó tudni. Mi történik ha egyszerűen csak ezt adnám neki? Átvezetés nélkül? Nem enné meg ugyanúgy?
15 és 16 köszi, megnézem és meglepem szerintem vele a macskát..
Bocs, hogy értetlenkedek, csak látom mennyire zavarja a barátnőmet, hogy turkál a kajában a macska és nem izgatja különösen.. Persze, odamegy eszik, meg minden, nem beteg a kis rafinált. Talán az íze? Nem tudom. Mindenesetre köszi az okosságokat, megnézzük...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!