Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám öt év után meg fogja...

A cicám öt év után meg fogja szokni az új helyet?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, és sajnos cicát egy időre elajándékozzunk egyik ismerősünknek. Panelból panelba megy, de már öt éve velünk van, és biztos rossz lesz neki. De egy idő után megszokja?
2010. aug. 4. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne szívem 5 év után oda adni:S

De ha már így kérdezed, nekünk volt egy cicánk régebben, akit úgy kaptunk, hogy már 3 éves volt és nem szokta meg. 2 napig bírta, utána visszaszökött, pedig foglalkoztunk vele. Mondjuk az a 2 nap is csak szenvedés volt amíg itt volt, nem játszott, alig evett, csak feküdt...

2010. aug. 5. 08:17
 12/16 anonim ***** válasza:

mi nemrég költöztünk, panelból-panelba, 2 éves a cicánk, javasolták, hogy az első hely az alomtálcája legyen, ahova letesszük. hát szegényemet megviselte az első nap nem is evett, az almot sem használta, és lopakodva közlekedett, ha pedig zajt hallott, megijedt és elbújt.viszont a hangomra megnyugodott. 2. nap már körbejárta a lakást, csak a zajoktól ijedt meg. most már virgonc, újra a régi :)

szerintem egy kicsit legyél vele az új helyen, főleg ha van más cica is,(lehet nem játszótársnak, hanem ellenségnek gondolja, ha nem ismeri) hogy ne érezze magát olyan elveszettnek.

2010. aug. 5. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen.De minden kedvenc izéjét vigyétek el neki,és mindig olyan kaját egyen,amit azelőtt.
2010. aug. 5. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Jh,és ha pl. egy olyan pólót,ami nem kell,neki adod(cicának),amin rajta a szagod(aludj azzal 1-2 napig),tuti kibírja,de mondjuk többször adsz neki ilyet,vagy egy rongy amin a szagod van,iyesmi dolgok.
2010. aug. 5. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Add neki a többnapos zoknidat..,azon tuti rajta van a szagod!!:))
2010. aug. 5. 15:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Elhiheted, hogy nekem sincs szívem odaadni, de muszáj! Annyira imádom, hogy azt le se tudom írni! Még egy párszor elviszem az új helyre, ahol lesz, szoktatni, mielőtt végleg elvinném. De majd meglátjuk, milyen lesz neki.
2010. aug. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!