A macskám klóros vizet ivott és most nincs jól sos, MIT CSINÁLJAK?
Figyelt kérdés
csak fekszik és enni és akar meg nyáladzik.
nekem akarom hogy meghaljon, mit csináljak??!!!!
2020. aug. 12. 13:22
11/22 anonim válasza:
8.-nak.
NEM! Semmit nem adunk szájon át olyan betegnek, aki maró hatású anyagot ivott.
Majd a kolléga, szondán át.
7. voltam.
12/22 anonim válasza:
Amíg nem tudod elvinni orvoshoz, próbálj meg neki tejet adni./ tudom hogy nem szabad a macskáknak, de ebben az esetben kivételt tehetsz/ Ha más nem fecskendőből, vagy pici pohárból próbáld meg leküldeni a torkán. /hánytatni nem szabad/
13/22 anonim válasza:
12.-nek.
Olvasd el a 11. választ, mielőtt baromságot írsz!
14/22 anonim válasza:
Gyakori kérdések helyett, mondjuk minél előbb orvoshoz vinni..
15/22 anonim válasza:
Nyáladzik???
Azonnal orvos! Ez tipikus jele a SÚLYOS mérgezésnek!
16/22 anonim válasza:
Na abban az idő alatt, míg kiírtad, kijavítottad a kérdést, megereszthetsz egy telefont az állatdoki felé.
17/22 anonim válasza:
Annyi válasz lett törölve, hogy szinte értelmetlen a válasz részleg első fele.
A válaszom pedig:
Vidd állatorvoshoz!
18/22 anonim válasza:
17.-nek.
Sajnos ez van a Gyakorival, folyamatos féreg cenzúra, aztán lesz egy nagy katyvasz. Így értelmetlen ez az oldal.
19/22 anonim válasza:
Tiszta viz kiskanallal....jobb otletem nincs remelem nem egy litert ivott azert belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!