Macskahordozó nélkül miben lehet még szállitani a macskát?
Figyelt kérdés
Orvoshoz kéne vinni, de nincs meg a hordozó ajtaja.2020. aug. 11. 10:31
1/11 anonim válasza:
A csomagtartóból előre tud jönni? Mert ha nem viheted ott. Vagy pl. egy kartondobozt celluxozz le alaposan.
Mindenképpen szerezz be hamarosan egy új hordozót, ezek csak átmeneti SOS megoldások.
2/11 A kérdező kommentje:
Bkv-val megyünk :/
2020. aug. 11. 10:44
3/11 anonim válasza:
Kölcsön nem tudtok kérni egyet? A macskahordozó ajtaját nem tudjátok pótolni valamivel (rátenni egy kartonlapot és leragasztani, ragasztót, ollót viszitek a dokihoz, hogy visszafelé is be tudjátok zárni)?
4/11 anonim válasza:
Én hátizsákban szoktam vinni, figyelve, hogy ne tudja kinyitni, kibújni belőle, de levegőt kapjon.
5/11 anonim válasza:
Én tetőt szereltem a biciklim kosarára. De ez nem instant megoldás, neked meg most az kell, úgyhogy én is a hátizsákot vagy az ajtópótlást javaslom, ha hirtelen nincs honnan szerezni egy másikat.
6/11 anonim válasza:
Szerezz ra valami szellőset ajtonak , bármit ,sehogy se zard fedd le teljesen , csak kapjon levegőt mert a járatokon 35 cfok es felett van !!!
7/11 anonim válasza:
Esetleg ha egy papír/kartondobozra vágtok kis lyukakat, hogy kapjon levegőt? Közben meg fogjátok a tetejét, hogy ne tudjon kimászni belőle. Bár nem tudom, hogy mekkora a cica, de mi amikor kicsi volt és nem volt hordozója, így oldottuk meg.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokaat! 😊
2020. aug. 11. 13:45
9/11 anonim válasza:
Szerintem kartondobozból vágj rá ajtót és ragaszd rá.
Hátizsákban, dobozban ilyen melegben rosszul lenne.
10/11 anonim válasza:
Kartondobozba szokták a kiscicákat/nyugodtabb cicákat vinni az állatorvoshoz. Ha van a közelben állatvédő egyesület kölcsön lehet kérni pár órára egy hordozót. Szívesen szoktak adni sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!