Vissza fog jönni a cicám?
Nagyszüleimmel élek, van egy hat hónapos ivaros kandúr macskám. Bent él velünk a házban, a papám nagyon szereti őt, viszont a nagyim folyton pikkel rá. Azt mnondogatja büdös és nagyon sokat eszik meg jobb lenne ha az udvaron élne. Pedig mindennap takarítom az almot és az én pénzem megy el a macskakajára.
A nagyi barátnője eljött tegnap hozzánk másfél hétre nyaralni,vele annyi a gond hogy allergiás a macskaszőrre plusz szénanáthás valamennyire.
A mamám ma reggel még aludtam, a cicámat kitette a kertbe és azóta nem lehet látni pedig a papámmal 2 órán keresztül csak a kertet bolygatuk, de a cica nem jön elő.
Lehet fél odakint. Nagyon aggódom érte. :( Nagyim a barátnője miatt tette ki a macska szűrét azt mondta ha elmegy a barátnője visszajöhet a cica. De addig mi lesz vele odakint? És ha elkóborol vagy elüti egy autó?
Ha nem volt kint még séta keretében se, akkor lehet hogy nem. :( Falun betéved egy kutyás kertbe és szétszedhetik. A cica akkor talál haza, ha ismeri a terepet, anelkül csak bolyong, mert a nap szögbeesése alapján tájékozódik. Ha ezt nem tanulta meg....
A nagyid meg egy luvnya, én kettőtök helyében oltári balhét rendeznék, mi a fenét képzel magáról???
:( Nagyon sajnálom. Ha a cica bent él, akkor nem szívesen megy távol, bár ezt befolyásolhatja, hogy még nincs ivartalanítva.
Próbáld zörgetni a táposzacskót, illetve azt is megpróbálhatod, hogy ha látod, megpróbálod a bejárat felé terelni. Ha a nyitott ajtó közelében van, és megijed, be fog menekülni.
A nagyidról meg no komment… :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!