Szerintetek is elítélendő a fajtiszta macska vásárlás?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta vannak macskáink, ezeknek mindegyike utcáról mentett, vagy menhelyi cica volt, viszont szerintetek elítélendő lenne, ha idővel szeretnék beruházni egy brit rövidszőrűre esetleg? Valahogy úgy érzem, van egy elég erős negatív megítélése a dolognak, pláne amennyiben macskákról van szó.2020. aug. 7. 09:22
11/11 anonim válasza:
Én is szeretnék fajtiszta cicát, de mit tehetnék ha a falu teli van kidobott árvákkal? Én is mindig összeszedtem őket, volt hogy még felnőtt cicát is. Nagyon szeretnék egy jávai vagy balinéz, vagy abesszín cicust, de én megfogadtam, és bele is törődtem hogy utcai cicáim vannak, és lesznek. Mindegyik élete ugyan annyit ér. Szinten így kutyákkal. Azt aki státuszszimbólumként tart állatot, mélyen megvetem. Te nem ezt teszed. Nincs ebben semmi elitélendő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!