Mennyibe kerül a legolcsóbb macska eledel?(alutasak/konzerv)
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 13:57
1/20 anonim válasza:
Nem a legolcsóbbat kell nézni hanem azt aminek legjobb a tápértéke
2/20 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, szerintem coop boltokban az alutálkás 30-50 ft között van.
3/20 anonim válasza:
Sajnos a legolcsóbb mindig a drága. Egyrészt éhes marad tőle, így sokkal több kell belőle, mivel alig van hasznosítható tartalom benne, másrészt könnyebben lesz beteg is utána a Cica.
De kb. 100 Ft egy alztasak, vagy konzerv. Kicsit több pénzért rendesebb száraz tápot lehet venni, amiből kevés kell csak, nem benyalogatja, hanem rág közben és tartalmas is.
4/20 A kérdező kommentje:
Abból mennyi kell egy napra? 5 kgs macskának
2020. aug. 2. 14:06
5/20 anonim válasza:
2-es vagyok, ha egyszer-egyszer adsz neki akkor semmi baja nem lesz de ne azon éljen, hosszú távon nem valami egészséges. Inkább vegyél neki drágábbat, amiben sok hús van abból úgy sem eszik meg nagyon sokat és az meg egészséges is neki.
6/20 anonim válasza:
Ha napi 3 doboz/tasak elmegy, az ~ 10ezer/hó. Annyi pénzért több havi normálisabb (magasabb hústartalmú) tápot vehetsz a Cicának már.
Nézz szét a zoopluson.
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor a száraz jobb?
2020. aug. 2. 14:09
8/20 anonim válasza:
A száraz, minőségibb a jobb, rág közben, ápolja a fogait. Néha lehet alutasakos vagy konzerv is persze, de ez nekik inkább desszert.
9/20 anonim válasza:
Vegyél neki csirkeszívet, kemény 300 Ft kilója, olcsóbb mint a táp cserébe színhús
10/20 anonim válasza:
Pl. [link]
Ez az említett Cicának kb. 3 hónapra elég és kb. fele annyiba kerül, mint alutasak egy hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!