Miért szereti kevésbé az emberek nagy része a macskákat mint a többi állatot?
Igen, sajnos rengetegen gondolják, hogy a macska fogyóeszköz ha baja lesz majd lesz másik, meg hogy a macska szabad állat nem zárhatom be a kertbe, ki kell engedni az utcára, és ezután jön az hogy: "Drága az ivartalanítás, majd elajándékozom a szaporulatot!", csak azzal nem számolnak soha, hogy a házi macskát/utcai keveréket nem lehet még ingyen elajándékozni sem, de nekik nem kell, ezért vagy kirakják őket az utcára, vagy megölik őket.
De hogy az ilyenek ivartalanítani nem fogják a macskájukat maguktól az biztos, mert szerintük ez a természetes.
Nem tudom miért kellett az 5-öst lepontozni amit ír az teljesen valós.
Szerintem nem a macskákat utálják sokan(azok inkább a patkányok,kígyók stb.)csak háttérbe szorulnak a kutyákkal szemben,mert kevesebb macska az amivel lehet játszani/sétálni stb. Én speciel szeretem mindkettőt holott egyik állatom sincs és nem is lesz.
Az idősebb/falusi(VANNAK KIVÉTELEK!) emberek körében meg sokszor mindkettő csak haszonállat,a macska megfogja az egeret(meg közben minden létező védett állatot) a kutya meg őrzi a házat,nem a házban a helyük...Sajnálom amikor ezen már nem lehet változtatni.
Mert őket annyira nem védik mint a kutyákat.
És azért nézz rá egy macskara.
Szóval aki macskás az érti.
7es vagyok.
Igen 8as igazad van. Ez minden állattal megtörténik macska,kutya,hörcsög(azt nem dobják ki de tukmálják mindenkire/lehúzzák a wcn) stb. Köszönöm hogy kijavítottál. Elég elkeserítő,már csak ezen az oldalon is olvasni az ilyen sztorikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!