A kismacskát zöld színű legyek szállják, az állatorvost kérdeztem, nem tudja. Náthás, kapott két injekciót, de a legyekkel nem tud mit kezdeni. Most fedett helyen van. Aki járt/jár hasonló cipőben, hogy sikerült megoldani a problémát?
kérdező, beszéltem egy állatorvossal - hiába pontoztatok le!! - be kell vinni a macskát és lefújni a szobát (helyiséget) légyirtóval.
és antibiotikum
ez is írta:
ha nem viszik be, akkor reggelre tele lesz légylárvával és abba pusztul bele
összefurkálják a szemét, orrát, végbelét
11/12. Ezt írta a többi válaszoló is...
Te meg azért lettél lepontozva mert ezelőtt baromira nem ezt írtad!
úgy van..mert hihetetlen volt a számomra, hogy egy állatorvos ne tudja, hogy mi az a zöld légy..mert hogy én nem tudom, az egy dolog...
ja és azt is mondta AZ az állatorvos, hogy egyáltalán nem biztos, hogy macskanátha..
5-ös vagyok, erről a pasztáról beszéltem. Annak idején, legyengült, fogzó kiscicának ezt kellett adnom.
Ahány kg, annyi ml. Ha egészen picike, akkor csak egy borsószemnyit.
Tehát: vidd be, ha látsz rajta petéket, szedegesd le. Egyen, igyon.
Ha kapott antibiotikumot, akkor erőre kaphat.
Ha valahol kakis, vagy ilyesmi, akkor langyos vizes kicsavart ruhával törölgesd meg. De nagyon csavard ki, ne maradjon vizes a cicus.
Úr isten haldoklik a macska?!
Vidd el állat klinikára!!!😭😭😭
Csak azt tudom ajánlani,amit az előzőek.
Vidd el másik állatorvoshoz,hátha tud csinálni valamit. A házban, helyezz el rovarcsapdát és a macskát se nagyon engedd ki.Nedves rongyal törölgesd le a testét,férgtelenítőt is tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!