Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicátok mit tud? Van valamil...

A cicátok mit tud? Van valamilyen különleges szokása?

Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi pedig 2 éves és a nála 2× nagyobb galambokat is megfogja.
2020. júl. 23. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Este bizonyos időközönként lehúzza a vécét. 🤨 nem jöttem rá miért, szerintem csak zajt akar csapni. A szárítóról levadássza a zoknikat és üvöltözik amíg nem talál meg, utána elégedetten lerakja elém.

Ha nem figyelek rá, akkor a mancsával bökdösi a fejem. Ha ezzel sem ér el semmit, akkor felugrik a szék háttámlájára és elkezdi húzni a hajam.

2020. júl. 24. 09:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindent kivesz a kőre. Próbáltam mindenféle tálra tenni a kaját, de nem. Kimancsozza!

A vizet úgy issza, hogy a mozsár szélére felkenegeti majd lenyalja vagy pergeti ki a falra. Mozsárból iszik, mert ez az egyetlen edény, amit nem tud vizestül lökdösni és a szájában hurcolászni purrogva.

Állandóan megissza a vizemet. Senki bögréje nem kell, csak az enyém!

Nem hajlandó idegen helyen inni, így séta/utazás előtt rá kell beszélni.

Purrog, mint egy galamb játék közben és reklamál, ha vége. Nekem eddig ilyet egyik cica se csinált!

Hajnalban pontban 3kor minden éjjel végigmegy a háttámlán, majd "leesik" a párnámra, fél 4kor pedig megjelenik simíttatni magát. Csak akkor dorombol, máskor nem.

Nyalja a kezem, de nem dorombol.

2020. júl. 24. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit előredőlök és szólok neki, felugrik a hátamra. Lehet vele biciklizni, berakom a kosárba és lehet vinni mindenhova, nem ugrik ki belőle. Nagyjából érti amit mondok neki, és képes különböző módon nyávogni, hogy kifejezze magát. Bár bugyután hangzik, de lehet vele beszélgetni, és szinte mindig tudom mit akar az alapján mit nyávog.
2020. júl. 25. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!