A kis cicám 2 hetes, milyen szilárd táplálékot adhatok neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 12:46
1/6 anonim válasza:
Még semmilyet, majd négy hetes kortól. 2 hetesen még szopiznia kell, ha erre nincs lehetőség, akkor tápszerrel és laktózmentes tejjel kell etetni, cumisüvegből.
2/6 anonim válasza:
Még nem lehet szilárd kaját adni ilyen korban.
3/6 anonim válasza:
Ugye még az anyucijával van?
Ja a válasz:Semmilyen szilárd táplálékot nem ehet még.
4/6 anonim válasza:
Hát igaz hogy már válaszoltak rá és én is csak ezt mondom:Még nem ehet szilárd táplálékot és szüksége van még az anyjára.4-5 hetes kortól ehet.Bár az enyém csak 7 hetesen kezdett enni.
5/6 anonim válasza:
kecsketej, ilyen kor meg nagyon fontos a fejlodesukhoz a tej (a lenyeg h ne tehentej legyen, mert azt nem emeszti es elrontja a gyomrat vele). Az elso 4-8 hetben meg mindenkepp a tej legyen a fo taplalek, az elso 4 hetben massal ne is probalkozz! utana kezdhetsz lassacskan egy kis szilardat is adni neki, pl ha szarazkajat adsz akkor aztasd tejbe, vagy vizbe mielott odaadod, mert akkor felpuhul.
6/6 anonim válasza:
Nekem most 7 hetes a cicam, alig 10 napos volt amikor elpusztult az anyja. Nalunk (Romania) nem lehet macskatejport meg ilyeneket kapni ezert en kecsketejjel etettem. De kapott tehentejet is a lenyeg, hogy mindenkepp fozd fel. Gyonyoru nagy lurko lett belole, azt kovetoen h ejjel is 2xer felkeltunk hozza ejszakai cumira. # hetes kora utan kapott kockasajtot is, azt imadta picit kesobb adhasz neki megragott fott csibehust avagy egy kis pastetomot is.
Sok sikert a neveleshez, ha van turelmed oromod lesz benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!