Mit képzelnek?? Macska etetés
"A történet ott kezdődik, hogy a nővérem és a családja nálunk lakik a ház emeletén"
Ebből az jön le, hogy a te házadban laknak.
"Amúgy a szüleinkel lakunk, valaki félre értette a kommentek közül, nem az enyém a ház. :D "
Oké, akkor így más a helyzet.
Szólj anyudnak, hogy üljetek le a nővéreddel, ti hárman és beszéljétek meg. Ha nem hat, kezd el te is etetni a kutyáját. (Viszont te ne etesd macskakajával, mert nekem attól behányt a kutyusom.) Amikor elhízik a kutyája, majd észreveszi, hogy miért nem szeretnéd, hogy etesse a cicádat.
És szerintem vehetsz a cicádnak kevésbé drága tápot, vannak olcsóbb, de jó minőségű tápok is.
Remélem nővéred nem fogja ezek után is etetni a cicust.
Sok szerencsét!
Én 2 olyan büdös pofont adtam volna már nekik sorban, hogy nem maradt volna foguk. Beszippantja a kutyájuk a macskakaját, mert nem adnak neki zabálni, de a te cicádat tömik.. Nyíltan ellopják az ételt a zárt szobádból és még van hajuk, nem üvöltötted le?? Lehet takarodni, ha nem tudnak normális emberként viselkedni.
Nem tudod bezárni a szobádba a cicát és a kajáját is? Anyud pl. miért fogad be egy komplett családot? Vannak itt kérdések.. Lehet, inkább neked kéne kirepülni a családból albérletbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!