Nem esznek a macskák?
Figyelt kérdés
Kettő hím macska, mindkettőnek ki vannak kapva a golyziaji (nem tudom, ennek van-e köze hozzá, de azért leírtam). Egyik sem eszik semmit. Múltkor langyos tejet is adtunk nekik, azt megitták, de a tápot nem eszik meg, sem a konzervet, eleg soványok is.
Csak annyi lehet a baj, hogy nem szeretik, vagy betegek?
Ez nyár kezdete óta tart (egyébként minden nyáron ezt csinálják), lehet, hogy a meleg miatt? Vagy ez minden macskánál jelen van?
2020. júl. 20. 19:30
2/8 anonim válasza:
Szerintem is vagy legalább hívd fel az állatorvosotokat.
3/8 anonim válasza:
Az állatorvos azt mondta, hogy a kinti cicák, amik ivartalanítva vannak nyáron azért fogynak le főleg (!), mert bogaràsznak, amiben sok a fehérje és így nem éhesek.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is vidd el őket az állatorvoshoz, mert ez nem normális. Már lehet, hogy ki is száradtak, ami nem annyira jó hír, mert infuziózni is kellhet nekik majd.
5/8 anonim válasza:
nálam se esznek annyit nyáron és ugye a bundájuk is kisebb ilyenkor, azért is tűnnek soványabbnak
6/8 anonim válasza:
#3- as a te cicáiddal is ilyesmi történt?
7/8 anonim válasza:
#6 Nem. :) én Két benti cicám van. Csupán egy ismerős cicàja miatt aggódtam, azért kérdeztem rá.
Amúgy a cica azóta is jól van.
8/8 anonim válasza:
Jaaa, értem. Azt hittem hogy a kérdező csak valamiért más fiókból. Örülök hogy jól van a cicus. Amúgy nekünk van 3 cicánk, kinti. És a kandúr elég soványka lett. Főleg azért mert van amikor 1 hétig nem eszik semmit, (vagyis egeret fog gondolom ha talál,) mert van hogy egy hétig csavarog és gondolom csajozik. A többi se kövér, pedig télen azok voltak, gondolom a szőerük miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!