Panelba lakunk 3. on. Gondolom melege van szegénynek ,de akkor is egész nap alszik....
reggel adok neki kaját, és kb 9-fél 10 kor már alszik is.
fel sem kel kb délután 4 ig. akkor megint adok neki kaját, majd alszik ismét olyan este 7-8 ig..
éjjelente nem tudom mit csinálhat.
Csak nem beteg....?
2 éves cica
2010. aug. 2. 18:18
1/9 anonim válasza:
A macskák éjjel vannak fent, és nappal alszanak. A miénk reggel jön kaját kérni, és attól kezdve alszik késő délutánig, kajál, majd megint alszik. Éjjel egy körül szoktam ébreszteni, akkor megy ki a kertbe, amikor mi megyünk aludni.
2010. aug. 2. 18:21
2/9 anonim válasza:
A mi cicánk szintén panelban lakik. 24 órából képes 23-t aludni. Persze ez igy kicsit túlzás, de tényleg nagyon sokat alszanak a cicák.
2010. aug. 2. 18:30
3/9 anonim válasza:
Miénk is imád aludni, de brutális módon. Szerintem ő éjjel is alszik többnyire, ritkán fordul elő, hogy kint éjszakázik a kertben. Amikor bent van, akkor este is szunya. Néha mellettem:) Imádom.
Nálunk 6-7 körül van a felkelés, akkor jön reggelizni. Kicsit kimegy a kertbe, de hamar megunja és visszajön aludni. Utána már kéri a következő kaját, és ugyanaz. Nem hiszem el hogy egy nap 4-5 óránál többet lenne ébren.
2010. aug. 2. 18:31
4/9 anonim válasza:
No hát az enyém most nyáron szerintem csak éjszaka alszik vagy akkor sem. Kertes házunk van és egész nap mászkál, vadászik meg játszik. Este ha bejön akkor laszik velem reggelig, ha nem jön be akkor nem tudom mit csinál de azt látom hogy a szénában is szokott aludni.
2010. aug. 2. 18:51
5/9 anonim válasza:
Az enyém is panelcica, az éjszakát végigalussza mellettem (kivéve ilyen melegben) és szerintem nappal sem csinál túl sok mindent. Délután 5-kor nyújtózkodva jön elém, nyilván akkor is aludt.. Ha itthon vagyik, akkor ugyan már nem alszik, csak hever kiterülve.
2010. aug. 2. 18:51
6/9 anonim válasza:
Mit csináljon szegény egy panelban, ne haragudj?
Az én cicám régebben benti volt, ma már szinta csak kinti. Nagy mejegben a kertben alszik bokrok árnyékában, vagy bejön az udvarba a nyugányhoz és velünk lustálkodik, de amúgy a környéken bóklászik, vadászgat, szimatol, szemeznek a környékbeli macskákkal, figyeli a területét(iv. lány). De ha néhanap beengedjük, képes 12 órán át aludni, csak enni kel fel, bent nincs semmi inger számára, mit csináljon? Nem fog egeret keresni egy tiszta illatú szobában, tudja hogy ott nincs,mert érzi.
2010. aug. 3. 10:31
7/9 anonim válasza:
Az én cicáim délelőtt esznek utána játszanak 1órát és kidőlnek majd este megint esznek, játszanak és alszanak.. de hogy számot mondjak akkor kb 16 órát alszanak egy nap.
2010. aug. 3. 18:19
8/9 anonim válasza:
Normal esetben a macskak 13-18 orat alszanak, de ez sok mindentol fugg. Egyreszt macskaja valogatja, masreszt a kolykok tenyleg akar 23 orat is tudnak aludni, amig kicsik. Meg attol is fugg, h hogyan telik az adott napja, mennyire stresszes. Az enyemek nappal szinte vegig alszanak, ejjel meg mindennel jatszanak.
2010. aug. 3. 19:56
9/9 anonim válasza:
Masik meg h ha ivartalanitott akkor ez normalis, altalaban az ivartalanitott macskak ellustulnak, es csak alszanak, fekszenek, meg esznek, nem igazan jatekosak.
Es a macskak ejjel szoktak vadaszni, ejjeli lenyek, akkor is, ha lakasba vannak(persze nem mindenhol, ha egesz nap jatszol vele, akkor ejjel aludni fog), es nappal alszanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!