Mi lehet a baja a cicának?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy tíz hetes cicánk,bent van a házban. Az elmúlt pár napban a fenekénél, farkánál,lábainál olyan mintha vizes lenne a szőr,nem tudom milyen pontosan.Kicsit pisi szaga van.Sokat nyalja magát.Ma megmostam neki kicsit szappanos vízzel de még mindig olyan a szőr. Mi okozhatja ezt?ahova fekszik ott foltos marad az ágynemű stb.2020. júl. 10. 20:30
1/12 anonim válasza:
nem ült bele valami olajos cuccba? az hagy foltot
2/12 anonim válasza:
Dokit kell megkérdezni, megmutatni neki.
3/12 A kérdező kommentje:
Ami még történt nála hogy az alom rá ragadt a szőrére. Jó minőségű alom,takarítjuk is, gondolom nem az a baj. Lehet,hogy azt nyalogatja,emiatt olyan a szőre?úgy néz ki holnap van orvos,de hát jó lenne tudni mi ez,hátha valaki tud előbb segíteni.
2020. júl. 10. 21:15
4/12 anonim válasza:
Csorog belőle a pisi valószínűleg, valami húgyúti vagy vesegond lehet.
5/12 A kérdező kommentje:
Oh értem,köszönöm.
2020. júl. 10. 22:13
6/12 anonim válasza:
szegényke..
úgy megsajnáltam
majd írd meg, mire jutottatok
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben,és köszönöm aranyos tőled :) holnap remélem kiderül
2020. júl. 10. 22:48
8/12 A kérdező kommentje:
Szia majd hétfőn tudjuk vinni orvoshoz.Lehet valami hugyuti dolog bár azt mondta a doki ahhoz még kicsi, nem jellemző az ő korában. Megint megfurdettem jobb a szőre. Hát lehet csak bele mászott valamibe, bár nem tudom hol.. Bár az a pisi szagot nem magyarázza. De a majd hétfőn.. Csak gondoltam ha ígértem jelzek:)
2020. júl. 11. 20:52
9/12 anonim válasza:
köszi a visszajelzést és szurkolok :-)
10/12 Lilla6667 válasza:
Sziasztok. 4 napja került hozzánk egy kb.2 hónapos kiscica. Nemrég lett elválasztva családjától. Mindenből juniort kap. Száraz és alutasakos. Sokat nyávog, alszik, eszik. Ezzel nem is lenne gond. Viszont ma reggel elkezdett véres hasmenése lenni eddig, csak ment a hasa(így leallitottuk az alutasakosrol egyenlőre, bár azt imádja) elkezdtem aggódni, bár aktiv de sokat alszik. Igaz nagyon picike még. (Egy több m 1 éves cicusunk mellé került). Minél előbb vigyük dokihoz?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!