A macskám nagyon kedvetlen. Nem eszik. Nagyon fontos! MIT TEGYEK?
fiú macska.
3,5 hónapos.
Most voltam kint, kicsit megsimogattam,elkezdett dorombolni.Megpróbáltam neki szalámit adni,de csak megnyalta..majd megpróbálom egy kicsit késöbb háta megeszi,mert eddíg megnyalni sem volt hajlandó.
Anyukám az mondta hog aggyak neki valami fájdalomcsillapítót. De én nem vagyok benne biztos hogy szabad-e adni. Mert ha adok neki embernek készült gyógyszerből, attól nem lesz baja?
már adtam neki egy fél órája, de csak megszagolta és otthagyta.Én el akarom vinni, de anyám azt mondja hogy várjak vele pár napot. Szerintem őt nem is érdekli mi van a macskával.-__-"
Amúgy az lehet hogy melege van, mert eddíg akárhányszor kimentem a virágok árnyéka alatt feküdt,vagy a lépcső mellett a hideg kövön(ott is árnyék van)
Pár napooot:O??Hát ez durva...anyud aztán jól felfogja:(
Biztos melege van,ez tény!AZ enyém panelban lakik egész délután ide süt a nap:(de akkor is eszik,pedig neki is melege van...és az enyém még nagyon hűsölni sem tud,30fok körül van bennt mindenhol,mert a 4-en lakunk!
már körülbelül 1,5- 2 hónapja.
eddig semmi baja nem volt a környezettel. mindig játékos volt, járkált össze vissza. Ma először ilyen.
Amúgy azt nem írtam, hogy tegnap volt valami a szemével,de bekamilláztuk, és most nincs semmi baja a szemének.
Esetleg az nem lehet hogy a szemével van összefüggésben a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!