Miért hány minden nap a macskám?
Figyelt kérdés
A 4 és fél éves kandúrom meg lett műtve.Kapott antibiotikumot és múlt hét szerdán kapta az utolsót.Péntek reggel óta minden nap hány.Az én dokim szabin van.Felhívtam a helyettesét és azt mondta,hogy várjunk holnapig,ne vigyem,majd ha holnap reggel is lesz hányás,akkor közli,hogy mikor tud fogadni.Mit tegyek?Keveset eszik,iszik,de pisil.2010. aug. 2. 14:28
1/4 anonim válasza:
Elég sok oka lehet ennek...
Először is milyen műtéte volt? Mit hány? Mit eszik?
Amúgy az antibiotikumot nem feltétlen bírják jól, bár az én macskáim nem szoktak sorozatban hányni tőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Katéterezni akarta a doki,de teljesen el volt záródva,ezért has felnyitás után a húgyholyagját tisztította ki és lánynak néz ki,mert csonkolta a fütyije végét is,hogy nagyobb lyukon tudjon pisilni.Royal canin urinary S/O-t kell ennie,keverve cat chow urinary-ezt ette eddig.Kaját hányt,meg átlátszó folyadékot,de ma reggel kaja mellett sárgás zöldest
2010. aug. 2. 15:08
3/4 anonim válasza:
Sárgás-zöldest azért hány, mert már nincs a kis gyomrában semmi, tehát epe tartalmú. Már egy napos hányás után is lehet szükség infúzióra, főleg ilyen melegben könnyen kiszáradhat a cica. Furcsa, hogy ilyen ráérős az a doki. Egyébként mi van a cicával, jobban van???
4/4 A kérdező kommentje:
Hála Istennek ma nem hányt,remélem végleg abbamarad és újra az az egészséges vidám Macska lesz!
A doki hozzáállása kiborított nagyon.De az is lehet,hogy csak megakart várni még egy napot,hogy ne vizsgálgassa feleslegesen.-Próbálom így felfogni.
2010. aug. 3. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!