Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért hány minden nap a macskám?

Miért hány minden nap a macskám?

Figyelt kérdés
A 4 és fél éves kandúrom meg lett műtve.Kapott antibiotikumot és múlt hét szerdán kapta az utolsót.Péntek reggel óta minden nap hány.Az én dokim szabin van.Felhívtam a helyettesét és azt mondta,hogy várjunk holnapig,ne vigyem,majd ha holnap reggel is lesz hányás,akkor közli,hogy mikor tud fogadni.Mit tegyek?Keveset eszik,iszik,de pisil.
2010. aug. 2. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég sok oka lehet ennek...

Először is milyen műtéte volt? Mit hány? Mit eszik?

Amúgy az antibiotikumot nem feltétlen bírják jól, bár az én macskáim nem szoktak sorozatban hányni tőle.

2010. aug. 2. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Katéterezni akarta a doki,de teljesen el volt záródva,ezért has felnyitás után a húgyholyagját tisztította ki és lánynak néz ki,mert csonkolta a fütyije végét is,hogy nagyobb lyukon tudjon pisilni.Royal canin urinary S/O-t kell ennie,keverve cat chow urinary-ezt ette eddig.Kaját hányt,meg átlátszó folyadékot,de ma reggel kaja mellett sárgás zöldest
2010. aug. 2. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Sárgás-zöldest azért hány, mert már nincs a kis gyomrában semmi, tehát epe tartalmú. Már egy napos hányás után is lehet szükség infúzióra, főleg ilyen melegben könnyen kiszáradhat a cica. Furcsa, hogy ilyen ráérős az a doki. Egyébként mi van a cicával, jobban van???
2010. aug. 3. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Hála Istennek ma nem hányt,remélem végleg abbamarad és újra az az egészséges vidám Macska lesz!

A doki hozzáállása kiborított nagyon.De az is lehet,hogy csak megakart várni még egy napot,hogy ne vizsgálgassa feleslegesen.-Próbálom így felfogni.

2010. aug. 3. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!