A cicának eltört a lába, mit tegyek?
Tudom, állatorvos, minél hamarabb, remélehtőleg még ma eljut, de nagyon szomorú és állandóan ki akar menni(kinti, benti cica) nem engedem ki persze, de még fel-le ugrálgat egy lábon a székekre, meg nyávog hogy engedjem ki, nagyon sajnálom. A szüleim dolgoznak, kb. 6 fele érnek haza, addig mit csináljak szegénnyel? Zárjam be valahova?
(Nincs állatorvos a faluban, csak kb. 30 km-re tőlünk, muszáj megvárnom anyáékat)
Szomszèd,ismerös,nagyszülök,baràtok nem tudnak segiteni?
hivd fel a szüleid,beszéld meg velük
minèl elöbb,lehet még menthetö a lába de ha szétugrálja lehet amputálni kell neki
Szerintem ne várjatok estig. Akkor már lehet, hogy nem is lesz állatorvos.
A szüleid tudják, hogy mi történt? Nem tud valamelyik eljönni a munkahelyéről? Más nincs, aki segíthetne? Szomszéd? Barátok szülei?
De a szüleid tudják, hogy baj van?
Felhívtad őket? Mert én pl. simán el tudok menni a munkahelyemről ilyen esetben.
Nincs egy szomszédotok sem, aki ráér? Vagy a szüleidnek valamelyik barátja?
6 óra nagyon messze van még. Képzeld el, hogy neked kéne addig szenvedni, mindenféle segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!