Lehetséges 2 macskát kibékíteni?És ha igen, hogyan?
Territoriális állatok, ez terület védő viselkedés. Az ivartalanítás minimálisan segít, de elmúlasztani nem fogja, mert ez ösztön. Addig harcolnak, amíg a gyengébb tovább áll és új területet keres magának.
Ivartalanítatni kéne az összes macskát, mert lesz ez még rosszabb is, főleg ha sok kandúr van köztük.
Hát 3 kiscica ELVILEG fiú,2 kicsi ELVILEG lány,2 nagy lány van és ugye az a 2 fiú
Nincsenek ivartalanítva,de ez nem nagyon lehetne megoldható meg amúgy is régen is több kandúr volt együtt de ennyiszer nem kergették egymást mint most szegényt,habár régen volt egy olyan cicánk aki állandóan elakarta kergetni a tobbit,és sajnos sikerült is neki
Mi falun lakunk és lehet azt mondanátok,mer mér nem lehet orvoshoz vinni? De ha tényleg itt lennétek meg mindenki helyébe mi falusiak nem ahhoz vagyunk szokba hogy az állatorvoshoz vigyük a cicát,ha itt lennétek megértenétek tényleg...
Hát megpróbáljuk a legtobbszor megmenteni de ennek tényleg nem lesz jó vége
Talán bízzuk Istenre az állatok ugyanugy a teremtményei,és koztuk is vannak ártatlanok,ha Isten ugy véli hogy az ártatlannak kell győznie akkor és ha nem...na jó mindegy Isten tudja mit akar és remélem megmenti Cicót!
Jézus Isten...én is falusi vagyok, de basszus...
Ez a te tudatlanságod, felelőtlenséged, nem a falun lakásé. Könyörgöm, ha az internet be van kötve, akkor legalább tájékozódj és okosodj...
Komolyan...akkor legalább fogamzásgátlót kapjanak a nőstények, még az is jobb ennél...
Ne haragudj, de te degenerált vagy? A házimacskát ne bízzuk Istenre, vagy a természetre, ti tartjátok, ti vagytok felelősek értük. Nem vadállatok.
Én is falun lakom, természetesen ivartalanított a macskám és a kutyám is.
Állatorvost bárhol találsz, ivartalanítani, féregteleníteni, bolha ellen kezelni - ez lenne a MINIMUM. Az oltásokat, minőségi etetést már meg sem merem említeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!