Macskajáték készítése házilag?
Van valami jó, bevált játék ötletetek macskáknak? Amit otthon is el lehet készíteni.
Válaszolóknak megy a plusz!
Jaj bocsi 10. Félreértettelek.
Igen többeszámban írtam a kérdésemben. De csak 1 cica boldog tulajdonosa vagyok.
11.! Egy cicám van csak. A papucsokat sajnos Ő nem szereti.
Esetleg elférne nálatok még egy cica? :) Az javítana a helyzeten.
Nekem valami ilyesmi jutott eszembe:
Elég interaktív, és nem panaszkodik a cica ha begurul a játék valami elérhetetlen helyre :)
Második macska :) ha jól kijönnek egymással, tuti.
Ha nem akarsz még egy macskát, és fogtam egy régi blúzt, egy csíkot letéptem belőle, összehajtogattam ilyen szalagcsokor formára, átkötöttem egy erősebb madzaggal, és lelógattam a galéria korlátjáról úgy, hogy k., 30-40 cm magasan legyen a padlótól. Minden irányból támadja a macska, becserkészi, levadássza... nagyon szeret játszani vele, és nem került semmibe.
Kedves 13. Köszi az ötleteket!
Kedves 14. Köszi ez tényleg érdekes! Legalább fel tudom használni az Obis hatalmas nagy karton csövet! :O nem fér sajnos el nálunk még egy cica. Családtagjaim, szüleim nem engedik.
Kedves 15.! Azokkal szokott játszani de hamar megunja, lehet valahogy feltúrbózom!
Kedves 16.! Nem tudok még egy cicát hozni sajna. De a kreatív játékötletért köszi! :)
Kedves 17.! Hasonlóból rengeteget csináltam neki. Máig játszik néha a "kötél labdával". :D csak éjjel nem tudom neki huzogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!